Hoe Te Ontspannen Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Hoe Te Ontspannen Tijdens De Nieuwjaarsvakantie
Hoe Te Ontspannen Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Te Ontspannen Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Te Ontspannen Tijdens De Nieuwjaarsvakantie
Video: Ontspannen, hoe doe je dat? [EN] 2024, April
Anonim

Winter 2011 zal ons verrassen met lange nieuwjaarsvakanties. Er zijn veel opties om uw vrije tijd door te brengen, en u kunt degene kiezen die bij u past, waarbij u zich richt op ons advies.

Hoe te ontspannen tijdens de nieuwjaarsvakantie
Hoe te ontspannen tijdens de nieuwjaarsvakantie

Hoe uitrusten op nieuwjaarsvakantie met het hele gezin? Een universele optie: uitrusten in een pension op het platteland. De voordelen liggen voor de hand: schone lucht, prachtige natuur, vrijheid van huishoudelijke taken, de mogelijkheid om met het hele gezin aan wintersport te doen. Moderne complexen bieden aan om sportuitrusting te huren en bijvoorbeeld op skivakantie te gaan. In de regel besteden pensions veel aandacht aan lessen met kinderen; er worden speciale programma's, wedstrijden en thematische lessen voor hen georganiseerd. Terwijl de kinderen onder toezicht staan van professionele animatoren, kunnen volwassenen gebruik maken van de spa-diensten: een massagecursus volgen, een bad nemen, indien nodig, inhalatie of acupunctuur. We raden je aan om vooraf, ongeveer anderhalve maand, kennis te maken met de programma's van verschillende pensions, om een voucher te kiezen die geschikt is voor jouw gezin. Besteed aandacht aan moderne spa-complexen in de buitenwijken van grote steden.

Je kunt de zee van sneeuw veranderen in een zee van warmte en naar het zuiden gaan. Het nadeel van deze optie is een vrij lange vlucht. Landen als Egypte, Thailand, India zijn al bekend bij onze landgenoten. U kunt naar de eilanden: Canarische, Malediven, Dominicaanse. Voor gezinnen met kinderen zijn familiehotels perfect voor u, die een speciaal menu voor kinderen en entertainment hebben. Vraag zeker of het hotel een binnenzwembad heeft en of het water buiten wordt verwarmd (vooral belangrijk voor de wintervakantie in Egypte). De Canarische Eilanden, met name Tenerife, worden het eiland van de eeuwige lente genoemd, aangezien de luchttemperatuur hier het hele jaar door schommelt tussen 22-27 graden Celsius en de watertemperatuur vaak zelfs hoger is dan de atmosferische. Prachtige tropische natuur, paradijselijke stranden met fijn zand zijn bevorderlijk voor een ontspannen vakantie. Neem zeker de tijd om unieke natuurparken te bezoeken: hier is het grootste dolfinarium van Europa, een pinguïnarium, een papegaaienpark. Hier groeien de oudste drakenbomen ter wereld.

Het exotische Thailand trekt jaarlijks miljoenen toeristen. Maar je moet erop voorbereid zijn dat de lokale bevolking behoorlijk volhardend is in het aanbieden van hun diensten, en voor een strandvakantie is het beter om eilanden te kiezen, niet het vasteland. Beroemde Thaise avondshows kunnen met kinderen worden bijgewoond, ze zijn kleurrijk en ongevaarlijk, je zult niets aanstootgevends voor onze moraal in hen zien. Het is natuurlijk beter om niet met kinderen de straat op te gaan waar ze scherper vermaak bieden. Thailand staat bekend om zijn zeevruchten en hoge serviceniveau tegen lage prijzen voor accommodatie. De hotels op de eilanden zijn afgelegen, weelderig groene complexen.

De derde optie voor een nieuwjaarsvakantie: rechtstreeks op bezoek gaan naar de kerstman!

Zijn patrimonium bevindt zich in de oude Russische stad Veliky Ustyug. U krijgt de gelegenheid om een fantastische houten toren te bezoeken, te sleeën en snowboarden, een stoombad te nemen in een Russisch bad. Zo'n vakantie brengt veel positieve emoties met zich mee voor zowel kinderen als hun ouders.

Ben je benieuwd hoe de Europese broer van onze kerstman leeft? Dan wacht Finland op jou! Het noordelijke land nodigt kinderen en volwassenen uit om zich onder te dompelen in een fantastische sfeer, geweldige avonturen te beleven, rendieren en hondensleeën te rijden, nationale gerechten te proeven en natuurlijk het dorp van de kerstman zelf te bezoeken!

Alleen jij kunt beslissen hoe je dit jaar kunt ontspannen tijdens de nieuwjaarsvakantie. Het maakt niet uit of u enkele van de voorgestelde opties wilt implementeren of zelf wilt bedenken. Het belangrijkste is dat positieve emoties, plezier en een goed humeur je tijdens de rest vergezellen!

Aanbevolen: