Hoe Je Niet Beter Wordt Op Vakantie

Hoe Je Niet Beter Wordt Op Vakantie
Hoe Je Niet Beter Wordt Op Vakantie

Video: Hoe Je Niet Beter Wordt Op Vakantie

Video: Hoe Je Niet Beter Wordt Op Vakantie
Video: Alleen op reis - 5 Handige tips! - Sem op reis 2024, April
Anonim

De "All-inclusive" tours die zo geliefd zijn onder Russen hebben minstens één belangrijk nadeel: bij terugkeer uit het resort merken meisjes vaak dat zulke gehate extra kilo's, die ze met veel moeite voor het begin van de vakantie hebben weten kwijt te raken, zijn verdwenen weer terug. Om dit te voorkomen, moet u tijdens het rusten uw dieet en uw fysieke activiteit in de gaten houden.

Hoe je niet beter wordt op vakantie
Hoe je niet beter wordt op vakantie

Probeer je aan een specifiek dieet te houden. Als je normaal drie maaltijden per dag eet, houd je dan tijdens je vakantie aan dat schema. In dit geval is het beter om ongeveer tegelijkertijd te eten.

Kies je maaltijden zorgvuldig. Natuurlijk moet je jezelf desserts of zoetigheden niet volledig onthouden, maar houd je aan de regel: cakes, pannenkoeken en andere calorierijke gerechten - alleen 's ochtends en alleen in redelijke hoeveelheden.

Probeer je dieet te houden op basis van verse groenten en fruit, maar ook mager vlees en vis. Vermijd het eten van gefrituurd voedsel of calorierijke sauzen. Gebruik daarnaast niet te veel fastfood: het is onwaarschijnlijk dat je nieuwe smaakervaringen opdoet, maar je zult zeker een paar centimeter extra verdienen.

Het is geen geheim dat een aanzienlijk deel van ons dieet op vakantie bestaat uit allerlei hapjes en drankjes: ijs, bier, cola, alcoholische cocktails. Minimaliseer indien mogelijk het gebruik ervan, omdat zij degenen zijn die het figuur tijdens rust het meest nadelig beïnvloeden. Als je dorst hebt, probeer het dan niet te lessen met suikerhoudende frisdranken, maar ga voor puur flessenwater of suikervrije groene thee.

Zelfs als het belangrijkste doel van uw verblijf in het resort is om van de zon te genieten, moet u uw vakantie zo actief mogelijk maken. Houd er rekening mee dat je een egaler kleurtje krijgt door beachvolleybal te spelen of deel te nemen aan wedstrijden die door de animators worden georganiseerd. Zorg ervoor dat u zwemt als u aan zee uitrust. Baden in zeewater bevordert gewichtsverlies en komt de huid ten goede. Het is ook nuttig om stappen, bochten of squats in het water te doen.

Doe 's ochtends, voordat de hitte toeslaat, een kleine reeks oefeningen of maak een korte wandeling langs de kust. Dit zal je stimuleren en je stofwisseling versnellen. Geef bovendien excursies en disco's niet op - op deze manier kunt u zaken met plezier combineren.

Aanbevolen: