Hoe Je Niet Alleen Gelaten Wordt Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Hoe Je Niet Alleen Gelaten Wordt Op Oudejaarsavond
Hoe Je Niet Alleen Gelaten Wordt Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Je Niet Alleen Gelaten Wordt Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Je Niet Alleen Gelaten Wordt Op Oudejaarsavond
Video: IJzel in Groningen en Nieuwjaar in Keulen - Zondag met Lubach (S04) 2024, April
Anonim

Wanneer iemand ziek wordt of plotseling op zakenreis vertrekt, wordt een goed gepland nieuwjaarsevenement gedwarsboomd. Om op oudejaarsavond niet alleen gelaten te worden, is het handig om een paar extra opties op voorraad te hebben, hoe je een magische vakantie viert in een leuk gezelschap.

Hoe je niet alleen gelaten wordt op oudejaarsavond
Hoe je niet alleen gelaten wordt op oudejaarsavond

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - het internet;
  • - kennissen of vrienden in Rusland / in het buitenland;
  • -champagne;
  • - traktaties.

instructies:

Stap 1

Een paar dagen of weken voor de vakantie nodigen vrienden elkaar uit om het te vieren. Maar als je je eigen evenement plant, geef je op. Doe dit in de toekomst niet om niet alleen gelaten te worden op oudejaarsavond, want plannen kunnen snel veranderen. In plaats van: "Nee, dank je", zeg je: "Bedankt, ik zal er zeker over nadenken. Bel je later". In dit geval heb je een "alternatief vliegveld" waar je in geval van nood op vakantie kunt landen.

Stap 2

Bel je vrienden en kennissen zelf met een uitnodiging om bij je nieuwjaarslichtje binnen te lopen. U kunt zelfs een thema voor de vakantie bedenken, evenals originele hapjes en drankjes. Geef dit zeker aan als je bij je uitnodigt. Iedereen komt graag je signature fondue proeven of gezelschapsspelletjes spelen.

Stap 3

Vier het nieuwe jaar met volslagen vreemden op straat. Ze worden gehouden in alle steden van Rusland en hebben, naast de belangrijkste pleinen, analogen in woonwijken. Waar je heen gaat, is aan jou. Neem een fles champagne en mandarijnen mee, kies een leuk gezelschap en bied ze brutaal een drankje aan voor het nieuwe jaar.

Stap 4

Reserveer een tafel om het nieuwe jaar te vieren in een restaurant of club. Zowel bedrijven als alleenstaanden komen er samen voor een gezellige avond. Je kunt niet alleen interessant vieren, maar ook nuttige kennissen maken.

Stap 5

Neem contact op met familie of vrienden via Skype. Op deze innovatieve manier om het nieuwe jaar met familie en vrienden te vieren, kun je meer dan eens het glas heffen. Elke persoon in uw videoconferentie kan immers in een heel andere regio van het land of in het buitenland wonen.

Stap 6

Nodig je beste vriend(in) uit om samen het nieuwe jaar te vieren. Zorg ervoor dat je je ouders laat weten dat ze niet de hele nacht thuis zullen zijn, zodat je tot de ochtend wakker kunt blijven. Koop je favoriete drankjes, bereid snacks en onthoud je favoriete kinderpret.

Stap 7

Ga op nieuwjaarsreis. Kies een locatie die vooral populair is bij leeftijdsgenoten (raadpleeg een reisbureau). Er zal zeker een vurig nieuwjaarsfeest zijn, een feestelijke tafel en veel vrolijke en vrolijke mensen.

Aanbevolen: