Hoe Word Je Niet Beter Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Niet Beter Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Word Je Niet Beter Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Word Je Niet Beter Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Word Je Niet Beter Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Je moet toegeven dat het onaangenaam blijkt te zijn, je hebt een jaar goed gegeten, je figuur in de gaten gehouden en nu streep je letterlijk het hele resultaat door. Je moet niet in paniek raken, het is voldoende om te weten hoe je niet beter kunt worden voor het nieuwe jaar.

Hoe word je niet dik in het nieuwe jaar?
Hoe word je niet dik in het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Onthoud dat het nieuwe jaar in de eerste plaats entertainment is en daarom al eten. Ga daarom niet constant aan tafel zitten, bewegen, deelnemen aan wedstrijden.

Stap 2

Nieuwjaar is niet alleen Olivier en haring onder een bontjas. Diversifieer uw tafel met gezonde en smakelijke gerechten. Neem bijvoorbeeld recepten voor traditionele gerechten uit andere landen. Zo kook je lekker, gezond en vooral veel lekkers voor op de feesttafel.

Stap 3

Verwen uw dierbaren en uzelf met een feestelijke middagsnack. Wees niet bang dat er niet genoeg Olivier zal zijn voor de hele nacht. Als je overdag honger hebt, zorg er dan voor dat je 's nachts te veel eet, en je krijgt buikpijn. Het is beter om jezelf toe te staan om gedurende de dag dik te eten. Dan ben je 's avonds beperkt tot alleen een glas champagne en fruit. Deze optie is geschikt voor een romantische nieuwjaarsbijeenkomst.

Stap 4

Kook niet te veel, reken alleen op mensen om het nieuwe jaar met jou te vieren.

Stap 5

Neem eten in kleine porties, vaak afgeleid door gesprekken en plezier.

Stap 6

Het is onwaarschijnlijk dat er lekkernijen op de feesttafel zullen staan die je niet hebt geprobeerd. Probeer dan nieuwe gerechten. Traditionele salades, die je op 1 januari 's middags kunt eten.

Stap 7

Probeer niet alle gerechten te proberen, ze zullen zeker blijven na de feestavond. Als je vol zit, stop dan met eten, want het is onmogelijk om niet beter te worden voor het nieuwe jaar, juist vanwege ernstig te veel eten.

Stap 8

Als je te veel eet, zet jezelf dan niet op een rigide dieet. Het is beter om een vastendag te regelen waarop je alleen licht voedsel eet. Regel in geen geval zelf kefir- of rijstdagen. Maaltijden moeten gevarieerd zijn. Breng daarna uw dieet terug, maar let op de hoeveelheid voedsel die wordt gegeten. Schrijf alles op wat je hebt gebruikt en waarom, en let ook op je gewicht.

Aanbevolen: