Hoe Eet Je Niet Te Veel Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Eet Je Niet Te Veel Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Eet Je Niet Te Veel Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Eet Je Niet Te Veel Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Eet Je Niet Te Veel Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: 24 UUR LANG ALLEEN MAAR SNOEP ETEN! || Fan Friday 2024, Maart
Anonim

Het is traditie om de nieuwjaarstafel zo te dekken dat deze letterlijk barst van het lekkers. Er wordt immers aangenomen dat overvloed op de feesttafel het komende jaar voor overvloed zal zorgen. Daarom is het heel gemakkelijk om te veel te eten in de staat van "licht is niet leuk" op oudejaarsavond. Maar dit kan worden vermeden.

Hoe eet je niet te veel voor het nieuwe jaar?
Hoe eet je niet te veel voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Eet op 31 december de hele dag normaal, zonder je maag te irriteren of te overbelasten, maar ook zonder honger te lijden. Eet pap of roerei als ontbijt, een lichte soep of wat groente met een stukje vlees als lunch. De reden voor te veel eten met nieuwjaar ligt vaak in de traditie om de hele dag vóór de vakantie niet te eten en dan, met ogen die stralen van de honger, te leunen op de overvloed op tafel.

Stap 2

Drink kamillethee aan de vooravond van de maaltijd. Probeer bovendien niet gekochte sachets te gebruiken, maar brouw precies kamillebloemen, die gemakkelijk te vinden zijn in elke apotheek. De kruideninfusie normaliseert de productie van maagsap, kalmeert de maag en helpt bij de voorbereiding op de komende stevige maaltijd.

Stap 3

Drink mineraalwater bij het eten. De sterk alkalische omgeving normaliseert de spijsvertering en vergemakkelijkt het proces van het verteren van voedsel. Het water moet echter zonder gas zijn. Over het algemeen is het de moeite waard om zo veel mogelijk geen koolzuurhoudende dranken te drinken aan een overvloedige tafel.

Stap 4

Stapel geen eten "met een berg" op het bord. Probeer letterlijk van elk gerecht een lepel toe te voegen om alles te proeven zonder te veel te eten.

Stap 5

Een groot aantal nieuwjaarssalades is gekleed met mayonaise. Het is een calorierijk, vettig, moeilijk verteerbaar product. Probeer het in sommige gerechten te vervangen door zure room, plantaardige olie en bespaar jezelf en je gasten een overvloed aan extra calorieën.

Stap 6

Langzaam eten. Verzadigingssignalen worden pas 20 minuten nadat de maag vol is naar de hersenen gestuurd. Gedurende deze 20 minuten kun je, als je wilt, veel eten.

Stap 7

Pauzes nemen. Eet niet non-stop. Communiceer, ga naar het balkon om wat lucht te krijgen, dans. Immers, hoewel er een mening is dat "Nieuwjaar een feestdag van de buik is", maar het vooruitzicht van een maagklachten of, als vergelding voor de nieuwjaarsorgie, is het onwaarschijnlijk dat een streng dieet je zal bevallen.

Aanbevolen: