Hoe Word Je Niet Ziek Op Vakantie?

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Niet Ziek Op Vakantie?
Hoe Word Je Niet Ziek Op Vakantie?

Video: Hoe Word Je Niet Ziek Op Vakantie?

Video: Hoe Word Je Niet Ziek Op Vakantie?
Video: vlog#317 ziek worden op vakantie 2024, Mei
Anonim

Het vakantieseizoen wordt niet alleen geassocieerd met lange reizen, maar ook met ziekten die tijdens hen ontstaan. Een bezoek aan een vreemd land kan worden overschaduwd door verkoudheid en andere ziekten, die met een beetje waakzaamheid kunnen worden vermeden.

Hoe word je niet ziek op vakantie?
Hoe word je niet ziek op vakantie?

instructies:

Stap 1

Neem vooral tijdens het reizen en vliegen een warme jas mee. Vliegtuigen, bussen, taxi's en andere vormen van vervoer die je in het buitenland afleveren en vervoeren, zijn uitgerust met airco's, die meestal op vol vermogen aan staan. In dit opzicht tolereert uw lichaam plotselinge veranderingen in temperatuur en vochtigheid, die slapende pathogene microben kunnen wekken en u ziek kunnen maken van keelpijn of andere ziekten. Probeer je zo te kleden dat je niet oververhit of onderkoeld raakt. Zorg dat je een jas in je tas hebt die je tijdens het reizen kunt dragen.

Stap 2

Stap soepel over op een nieuw dieet. Darmaandoeningen zijn een veelvoorkomend type vakantieziekte. Vaak gebeuren ze als gevolg van een scherpe verandering in het gebruikelijke dieet. Probeer daarom het lichaam geleidelijk over te brengen op nieuwe exotische voedingsmiddelen en gerechten, waardoor de stress wordt verminderd.

Stap 3

Neem de tijd om te zwemmen tijdens de piek van de zonneactiviteit. Op zee is het altijd prettig verkoeling te zoeken, maar tegelijkertijd is het ook gevaarlijk. Na oververhitting in de zon, hebben vakantiegangers de neiging om in koud water te zwemmen, wat leidt tot onderkoeling. Probeer de temperatuurdaling te minimaliseren. Zwem de eerste dagen van uw vakantie 's ochtends en bij zonsondergang in de zee - dit zal uw lichaam trainen en binnen een paar dagen kunt u overdag van het zeewater genieten zonder het gevaar van ziektes.

Stap 4

Probeer jezelf niet af te koelen onder de airconditioner. Toeristen rennen vaak van het ene etablissement naar het andere op zoek naar een airconditioner. En nogmaals, de temperatuurdaling overvalt hun lichaam, wat leidt tot bedrust voor minstens drie dagen. Als je niet tegen de hitte kunt, blijf dan op zijn hoogtepunt in het hotel en ga niet wandelen in de zon in de hoop eraan te ontsnappen in een cool restaurant.

Aanbevolen: