Hoe U Uw Gezin Kunt Vermaken Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Gezin Kunt Vermaken Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe U Uw Gezin Kunt Vermaken Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe U Uw Gezin Kunt Vermaken Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe U Uw Gezin Kunt Vermaken Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Het script voor de nieuwjaarsvakantie die u met gezinsleden wilt doorbrengen, moet van tevoren worden ontwikkeld. Gezinsvakanties brengen meestal mensen van verschillende generaties samen, dus entertainment moet universeel en interessant zijn voor iedereen.

Hoe u uw gezin kunt vermaken voor het nieuwe jaar?
Hoe u uw gezin kunt vermaken voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Wedstrijden organiseren. Het aantal wedstrijden mag niet groot zijn - net genoeg zodat kinderen en jongeren hun energie kwijt kunnen, opa's en oma's amuseren. Competities kunnen het beste worden gedaan met een fysieke voorkeur - springen, rennen, dansen. Je kunt aan alles denken - wasknijpers wegdoen terwijl je geblinddoekt bent, een twister, een dansshow of een modeshow.

Stap 2

Raad eens. Traditioneel Russisch plezier is waarzeggerij op oudejaarsavond. Als je de meest interessante methoden van waarzeggerij kiest, zal dergelijk amusement niet alleen aantrekkelijk zijn voor verheven tantes uit de provincies, maar ook voor moderne geëmancipeerde dames en geïnteresseerde jonge mannen. En waarzeggerij zal kinderen veel plezier bezorgen.

Stap 3

"Demand" van elke deelnemer van de vakantie originele felicitaties. Je kunt een wedstrijd organiseren voor de beste felicitaties, of je kunt alles op een willekeurige manier organiseren. Kostuums worden met geïmproviseerde middelen gebouwd, er is overal muziek op oudejaarsavond, alles moet in orde zijn met de verbeelding van het plezier hebben.

Stap 4

Vuurwerk en groet. Geen enkel nieuwjaar kan zonder deze actie - zowel volwassenen als kinderen zijn dol op pyrotechnische shows. Kies een plaats waar je vuurwerk wilt lanceren, wijs verantwoordelijkheden toe en denk na over hoe je "toeschouwersstoelen" organiseert. Kies voor hoogwaardige en betrouwbare producten, zorg voor de veiligheid van uw gezinsleden.

Stap 5

Heb een gemaskerd bal. Voor oudejaarsavond zul je je op deze optie moeten voorbereiden, dus er komt geen verrassing. Maar de voorbereidingen zelf, de keuze van het beeld en de rolverdeling is een zeer spannende en interessante gebeurtenis. Zorg er wel voor dat alle gasten op een verantwoorde manier aan het werk gaan - de plastic gezichten van konijntjes en eekhoorns kunnen nauwelijks worden beschouwd als een volwaardig carnavalskostuum.

Stap 6

Ronde dansen rond de boom. Het is goed als je een vakantie buiten de stad viert - in de tuin kun je een enorme kerstboom zetten waarrond je in cirkels kunt dansen. Je kunt je niet echt omdraaien in een krap appartement, dus ga samen de straat op en neem klatergoud, slingers en andere kerstboomversieringen mee. Zoek een boom in de buurt, kleed hem aan en dwaal rond in de prachtig ontworpen boom voor het plezier van jezelf, familieleden en buren.

Aanbevolen: