Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Gezin Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Gezin Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Gezin Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Gezin Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Gezin Te Vieren?
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

De tradities van het vieren van het nieuwe jaar bestaan in elk gezin. Iemand zit de hele nacht aan de feesttafel voor de tv, iemand viert deze feestdag het liefst in warme landen, en iemand gaat direct na de bel naar bed. Zijn er specifieke regels voor het vieren van het nieuwe jaar in familiekring?

Hoe het nieuwe jaar in het gezin te vieren?
Hoe het nieuwe jaar in het gezin te vieren?

instructies:

Stap 1

Gewoonlijk beginnen de voorbereidingen voor uw favoriete gezinsvakantie met het kiezen en versieren van een kerstboom. Deze actie kan zo worden georganiseerd dat het een soort oudejaarsvermaak wordt. Probeer het hele gezin bij dit bedrijf te betrekken en laat het een signaal zijn voor het begin van de vakantie. Versier de boom met mooi speelgoed, klatergoud, kunstmatige sneeuw. Je kunt snoep, chocolaatjes, mandarijnen aan de kerstboom hangen. Het is bijzonder aangenaam om een levende kerstboom te versieren, omdat het het huis een heerlijke bosgeur geeft en een bijzondere sfeer creëert.

Stap 2

Bedenk een paar dagen voor de vakantie met je gezin een menu voor een feestelijk diner. En laat het hele gezin meewerken aan de bereiding van de gerechten. U kunt de kinderen feestelijke salades toevertrouwen. Ze zijn geweldig voor het schillen en snijden van voorgekookte groenten. U kunt hen ook het dekken van de tafel toevertrouwen. Markeer aan de feesttafel de inspanningen van de kinderen: houd een wedstrijd voor de beste salade en beloon de kinderen. Naast salades moet de nieuwjaarstafel natuurlijk worden versierd met de meest favoriete gerechten van uw gezin.

Stap 3

Traditiegetrouw is het gebruikelijk om op nieuwjaarsdag geschenken te geven. Je hoeft niet iedereen superdure en bijzondere cadeaus te geven. Wees gewoon creatief bij het inpakken, bijvoorbeeld. Wikkel je verrassing in meerdere lagen papier en leg hem onder de kerstboom, of verstop hem en organiseer een speurtocht. Zowel volwassenen als kinderen zullen blij zijn om aan dit spel mee te doen. Je kunt verschillende loterijen bedenken of meerdere prijzen weggeven.

Stap 4

Voordat het nieuwe jaar komt, kunt u alle leden van het huishouden vragen om brieven aan zichzelf te schrijven. Laat ze schrijven over hun plannen voor het komende jaar, over hun dromen, maar ook over wensen voor zichzelf en hun dierbaren. Verzegel deze brieven in een envelop en lees ze het volgende nieuwe jaar voor.

Aanbevolen: