Waar Auto's Bestellen Voor Een Bruiloft

Waar Auto's Bestellen Voor Een Bruiloft
Waar Auto's Bestellen Voor Een Bruiloft

Video: Waar Auto's Bestellen Voor Een Bruiloft

Video: Waar Auto's Bestellen Voor Een Bruiloft
Video: SNELSTE AUTO KOPEN VOOR €10.000,- VIA MARKTPLAATS | DIKSTE DEALER #3 met JAYJAY BOSKE | Kalvijn 2024, April
Anonim

De bruiloftsstoet is een belangrijk onderdeel van elk huwelijksfeest. Traditioneel rijden door de stad vergezeld van het gezoem van autoclaxons en een rij auto's versierd met ballonnen, linten en bloemen - geen bruiloft kan zonder deze actie.

Waar auto's bestellen voor een bruiloft
Waar auto's bestellen voor een bruiloft

Meestal worden de auto's van de uitgenodigde familieleden en vrienden gekozen voor de bruiloftsstoet - het is gemakkelijker en goedkoper. Ze versieren ook zelf auto's, want iedereen kan satijnen linten en een paar ballonnen aan. Als gevolg hiervan ziet zo'n stoet er niet passend uit en brengt onwillekeurig een glimlach op - verschillende modellen auto's en zelfgemaakte decoraties kunnen de indruk van een gestileerde bruiloft bederven, vooral als de rest van het ontwerp overeenkomt met een enkel ontwerp.

De tweede optie is om auto's te bestellen bij een trouwbureau of een autoverhuurbedrijf. Werken met een trouwbureau is aantrekkelijk vanwege de kwaliteit van de geleverde diensten - de mensen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de bruiloft zullen auto's versieren in overeenstemming met alle vereisten, auto's van hetzelfde merk of dezelfde kleur leveren (naar wens). De keuze aan auto's is meestal erg rijk - van binnenlandse auto's tot limousines en oldtimers. Hoe ongebruikelijker de auto, hoe hoger de huurprijs. De duurste is de huur van een door paarden getrokken trouwkoets (meestal kost deze service meerdere keren meer dan het huren van een limousine). Professionaliteit verhoogt altijd de kosten van de service, dus het is beter om een aanzienlijk bedrag in één keer uit te stellen om zo'n colonne te bestellen. Als u extra diensten bij het bureau bestelt (decoratie van een feestzaal, volledige organisatie van het feest), kunt u een aanzienlijke korting krijgen - een reeks diensten is in de regel goedkoper dan een afzonderlijk werk.

Particuliere autoverhuurbedrijven versieren in de regel geen auto's, maar dit moet in elk geval afzonderlijk worden besproken. Als u de diensten van een bedrijf gebruikt voor het organiseren en houden van huwelijksfeesten, is autodecoratie inbegrepen in de schatting - de ontwerpers zullen nadenken en de autodecoratie uitvoeren. Sommige particuliere autoverhuurbedrijven weigeren contracten af te sluiten - dit is erg gevaarlijk, omdat u in plaats van de overeengekomen limousines op de trouwdag gehavende Volga-auto's kunt zien. Kies daarom voor bedrijven die standaardcontracten afsluiten, die meestal het aantal auto's, hun kleur, merk, minimale besteltijd, kosten van één uur huur, enz. aangeven.

Aanbevolen: