Dolce & Gabbana Geurlijn

Inhoudsopgave:

Dolce & Gabbana Geurlijn
Dolce & Gabbana Geurlijn

Video: Dolce & Gabbana Geurlijn

Video: Dolce & Gabbana Geurlijn
Video: Nhảy Dolce - Trào Lưu "Ai Rồi Cũng Phải Dolce Thôi" || TikTok Việt Nam Ep#49 2024, Mei
Anonim

In 1992 creëerde het merk Dolce & Gabbana zijn eerste geur, Dolce & Gabbana Parfum, die snel zijn consumenten vond. Sindsdien zijn er vele jaren verstreken. Gedurende deze tijd heeft het modehuis een lijn van geweldige dames- en herengeuren gecreëerd die aan de smaak van de meest veeleisende klant kunnen voldoen.

Dolce & Gabbana geurlijn
Dolce & Gabbana geurlijn

Dolce & Gabbana: damesgeuren

Dolce & Gabbana Pour Femme is een zachte en serene geur voor dagelijks gebruik. De basisingrediënten van de zoete geur zijn roos, basilicum, musk en mandarijn. Geschikt voor gemotiveerde meiden.

Dolce & Gabbana Intense is een lichte, maar tegelijkertijd intense geur, aan de basis waarvan tonen van marshmallow en sandelhout voortreffelijk klinken, die onmiddellijk worden gevoeld na de introductie van subtiele tonen van groene mandarijn en neroli. Geschikt voor meisjes die een sterrenstatus willen bereiken.

Dolce & Gabbana Light Blue is de voorkeur voor aanhankelijke en sexy vrouwen. Aanvankelijk bevat het aroma een koel aroma van zoete groene appel en Siciliaanse citroen, geleidelijk overgaand in een meer sappige smaak van jasmijn en witte roos. De compositie wordt harmonieus aangevuld met musk en ceder.

Dolce & Gabbana By Gabbana is een sensuele en verkwikkende geur samengesteld uit koffie, vanille, tijgerlelie en sandelhout. De samentrekking van de geur ligt in het ceder-muskachtige spoor. Ontworpen voor sterke, charismatische persoonlijkheden.

Dolce & Gabbana Sicilië is een oosterse Siciliaanse compositie van kruiden en bloemen die begint met tonen van oranjebloesem, kamperfoelie en banaan, verder gaat met een prachtige combinatie van jasmijn, nootmuskaat en zoete roos, en eindigt met een zachte echo van scherpe musk en sandelhout. Deze geur is gemaakt voor jonge, gepassioneerde vrouwen.

Dolce & Gabbana Feminine is een onopvallende jeugdige geur die energiek en fris is. De basis is vanille, sandelhout, lelie, sappige peer, verse mandarijn. Zeker geschikt voor echte dames.

Dolce & Gabbana Velvet Desert Out is een diepe oriëntaalse geur die lonkt met een rijke ambergeur en de tederheid van musk met de toevoeging van een omhullende fruitige wolk. Deze eau de toilette kan zowel door vrouwen als mannen gebruikt worden.

Dolce & Gabbana the One is een fruitig-bloemige melodie van topnoten van mandarijn, lychee, perzik, met als basis jasmijn, pruim en lelietje-van-dalen. Naast dit vuurwerk worden de aroma's van amber, musk en vetiver plastisch toegevoegd. Ontworpen voor: moedige vrouwen die graag genieten van hun verleiding.

Dolce & Gabbana: herengeuren

Dolce & Gabbana van Gabbana is een licht kruidige en zure geur met een heldere combinatie van sandelhout, amber en muskus, geaccentueerd door lavendeltonen. Een volwassen, zelfverzekerde, stijlvolle man zal het leuk vinden.

Dolce & Gabbana Masculine is een fruitig boeket dat op heldere wijze vetiver, musk, basilicum, munt en citroen combineert, waardoor het frisheid en samentrekking krijgt. Ontworpen voor: dynamische, jonge romantische mannen.

Dolce & Gabbana pour home is een chypre-kruidige geur met musk, ceder, mandarijn, citroen, sinaasappel, lavendel, sandelhout en zure alsem. Een vleugje mannelijkheid wordt bereikt door de toevoeging van peper en tabak. De geur is ideaal voor volwassen mannen.

Dolce & Gabbana The One Sport is een frisse geur voor sportieve mannen. De geur van rozemarijn wordt aan de oppervlakte gevoeld en aan de basis zijn er tonen van sequoia en kardemom. En aan het einde van de afbeelding zijn er tonen van patchouli-bladeren en musk.

Dolce & Gabbana L'Empereur is een kleurrijke, rijke en frisse geur die perfect bergamot en citroen combineert, verdund met de bitterheid van cederhout en de zoetheid van iris. Het valt op met een pittoresk spoor van musk, sandelhout en tabak. Deze geur helpt de drager om altijd de baas te zijn over de situatie.

Dolce & Gabbana № 11 La Force is een heldere geur van een echte man. Het bevat aromatische kruiden, kaneel en vanille. Het is noodzakelijk voor temperamentvolle mannen met een sterk karakter.

Aanbevolen: