Huwelijksuitnodigingen - Originele Ideeën

Huwelijksuitnodigingen - Originele Ideeën
Huwelijksuitnodigingen - Originele Ideeën

Video: Huwelijksuitnodigingen - Originele Ideeën

Video: Huwelijksuitnodigingen - Originele Ideeën
Video: Hans u0026 Tess maken foto's voor hun huwelijksuitnodigingen... 2024, Mei
Anonim

Huwelijksuitnodigingen worden beschouwd als het gezicht van het feest. Het is door hen dat u de kwaliteit van uw bruiloft al kunt beoordelen. Conventionele ansichtkaarten verschillen niet in variëteit. Als u iets speciaals wilt, moet u zelf uitnodigingen maken - naar uw smaak en in overeenstemming met uw verbeeldingskracht.

Trouwkaarten - originele ideeën
Trouwkaarten - originele ideeën

Het is niet nodig om onverantwoord om te gaan met het kiezen van een uitnodiging. Met hun hulp kun je immers zelfs een maand voor de bruiloft een goed humeur creëren.

Er kunnen verschillende materialen worden gebruikt om ansichtkaarten te maken - dit zijn stof, papier, designkarton, veren, kant en zelfs verschillende stenen of droogbloemen.

Met behulp van satijnen strikken, kralen, strass-steentjes of veren kun je het thema en de stijl van het feest uitdrukken. Als de uitnodiging is gedecoreerd in felrode tinten, zullen gasten begrijpen dat kleding in dergelijke kleuren wordt verwelkomd.

Het is niet nodig om een driehoek, rechthoek of vierkant te nemen voor de vorm van de uitnodiging. Een trouwkaart moet origineel zijn, bijvoorbeeld in de vorm van een trouwjurk voor de bruid, een bruidegomspak of in de vorm van een taart. Het hart, de cirkel, het boekje, de kalender, enz. zien er ook ongewoon uit.

Elk meisje droomt van een prachtige bruiloft, waar ze zich een echte prinses kan voelen. De luxe van de Middeleeuwen kan worden overgebracht door een ansichtkaart in de vorm van een boekrol. Om dit te doen, wordt het papier "verouderd" met koffie en worden de uitnodigingen zelf gedraaid en vastgebonden met een zweep.

Als je uitnodigingen maakt in de vorm van een kalender, kunnen je gasten de dagen voor je bruiloft tellen en zijn ze er goed op voorbereid.

Wees origineel, neem mensen mee terug naar de vorige eeuw - stuur ze een uitnodigingskaart per brief, of gooi hem zelf in de brievenbus. Als uw gastenlijst mensen bevat die van iets interessants en ongewoons houden, verras ze dan - stuur ze een huwelijksuitnodiging in de vorm van een puzzel, laat ze het samenstellen en ontdek alle details over het aanstaande feest.

In de uitnodiging kunt u het meest elementaire over uw bruiloft vertellen, dat wil zeggen het thema, de kenmerken, waar en hoe de vakantie zal plaatsvinden, enz.

Als je wilt, kun je alles bedenken om je huwelijksuitnodiging uniek en origineel te maken.

Aanbevolen: