Hoe Maak Je Mooie Huwelijksuitnodigingen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Mooie Huwelijksuitnodigingen
Hoe Maak Je Mooie Huwelijksuitnodigingen

Video: Hoe Maak Je Mooie Huwelijksuitnodigingen

Video: Hoe Maak Je Mooie Huwelijksuitnodigingen
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk om een originelere huwelijksuitnodiging te bedenken dan een handgemaakte. Dit zal deze prachtige vakantie nog levendiger en gedenkwaardiger maken.

Handgemaakte huwelijksuitnodiging
Handgemaakte huwelijksuitnodiging

De eenvoudigste optie voor het maken van uw eigen huwelijksuitnodigingen is om een gedrukte lay-out te maken met behulp van computerprogramma's. Als u over Photoshop-vaardigheden beschikt, is het beter om deze editor te gebruiken zonder toevlucht te nemen tot de afgezaagde sjabloonafbeeldingen die veel internetsites bieden. Dit biedt de mogelijkheid om onbeperkte verbeeldingskracht in ontwerp te ontwikkelen en een unieke uitnodiging te creëren die gasten zich een leven lang zullen herinneren. Mooie handgeschreven lettertypen en goed gekleurd papier geven de afgewerkte kaart een absoluut chique uitstraling.

Handgemaakte huwelijksuitnodigingen

Voor degenen die niet bang zijn voor hard werken en genoeg tijd hebben, zijn er complexere opties. Een vierkant dik papier in een sappige contrasterende kleur wordt de basis van de uitnodiging. Een klein strookje kant, misschien zelfs overgebleven van het naaien van een trouwjurk, is afgezet met kralen of kralen. Het kan eenvoudig aan de basis worden bevestigd of gelijmd, of door gaten in het papier worden getrokken die zijn gemaakt met een conventionele perforator. Het is het beste om designerkarton te kopen voor een dergelijk product, dat zich onderscheidt door een elegante en delicate textuur. Een extra versiering kan een uit papier of stof geknipt hart, bloemen of ringen zijn. Steentjes en pailletten, veelkleurige linten en strikken geven de uitnodiging een feestelijke en elegante uitstraling.

Als een gevoel voor humor de overhand heeft boven de wens om uitnodigingen in een klassieke stijl te regelen, dan zal het maken van een collage van uw foto's een opwindende ervaring zijn en zelfs helpen om de nerveuze spanning voor de bruiloft te verlichten. Grappige verhalen uit je eigen leven, aangevuld met foto's uit tijdschriften die bij de betekenis passen, vergezeld van grappige opmerkingen, zullen het bruidspaar en de gasten opvrolijken nog voordat de bruiloft begint.

Originele ideeën voor huwelijksuitnodigingen

Een huwelijksuitnodiging kan de gewoonten van de pasgetrouwden weerspiegelen of hun passies en hobby's laten zien. Reisfans kunnen hun gasten verrassen door ze een fles te overhandigen met een vel papier erin en verzegeld met zegellak. Liefhebbers van snoep - maak snoepvormige verpakkingen voor ansichtkaarten, of wissel wikkels op echte chocolaatjes in voor gedrukte tegenhangers die de plaats en datum van de bruiloft aangeven. Muzikanten, of gewoon liefhebbers van dans en muziek, vertellen over hun passies door een applique te maken in de vorm van noten die in het midden van het hart worden geplaatst.

Aanbevolen: