Hoe Maak Je Een Mooie Kamer?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mooie Kamer?
Hoe Maak Je Een Mooie Kamer?

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Kamer?

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Kamer?
Video: ZO HOU JE JE KAMER NETJES u0026 GEZELLIG ✩ Eva Rose 2024, April
Anonim

Voor een vakantie is het niet nodig om de decoratie van de hal bij professionals te bestellen. U kunt zelf eenvoudige en originele sieraden maken met uw eigen handen.

Klaar feestelijke zaal
Klaar feestelijke zaal

Het is nodig

Koppelingsballonnen, ballonnen in verschillende kleuren en maten, draden, strikken met draad aan de randen, bloemenspons, bloemen, transparante brede vazen, kleine zwevende geurkaarsen, schelpen, bloemblaadjes, confetti, kaarsen

instructies:

Stap 1

Maak een slinger van ballonnen. Neem voor een meter slinger 4 verbindingsballen en 20 kleine balletjes. Blaas 2 schakels op en knoop ze vast als kettingschakels. Blaas 4 kleine ballonnen op. Bind ze in paren kruiselings vast. Draai beide paren in elkaar en leg ze op de knoop tussen de schakels. Ga door met de resterende bolletjes tot je de slinger de gewenste lengte hebt gemaakt.

Stap 2

Versier stoelen met draadbogen.

Stap 3

Neem een bloemenspons (bijvoorbeeld in de vorm van een hart). Scheur de knoppen van de bloemen, laat een steel van 2 cm over en steek de bloemen in de spons totdat deze vol bloemen is. Gebruik een nietmachine om een klein boeket of bloemen aan één kant te bevestigen. Hang de resulterende decoratie aan de muur.

Stap 4

Schik bloemblaadjes op de feesttafel. Dit is een van de eenvoudigste, maar tegelijkertijd de meest effectieve manier om te decoreren.

Stap 5

Neem een paar brede, heldere vazen. Giet er water in en laat 2-3 drijvende (beter geurende) kaarsen zakken. Onderin de vaas kun je schelpen, bloemblaadjes of kleurrijke confetti leggen.

Stap 6

Bevestig een dunne lijn tussen het plafond en de vloer. Hang er grote witte ballonnen en kleine blauwe ballonnen aan. Er kunnen meerdere van dergelijke "kolommen" worden gemaakt. De sfeer van de zaal zal luchtig en zeer verfijnd zijn.

Stap 7

Plaats grote kaarsen op tafel en andere vlakke oppervlakken, bijvoorbeeld in kandelaars. Versier de bodem met bloemen.

Aanbevolen: