Hoe Maak Je Een Mooie Ansichtkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mooie Ansichtkaart
Hoe Maak Je Een Mooie Ansichtkaart

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Ansichtkaart

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Ansichtkaart
Video: Mooie bloemenkaart maken (lange versie) 2024, April
Anonim

Een mooie handgemaakte wenskaart is een goed cadeau en een alternatief voor een gewone ansichtkaart uit de winkel. De ontvanger zal aangenaam verrast en blij zijn met de aandacht die je aan zijn vakantie besteedt door met je eigen handen een wenskaart te maken.

ansichtkaart
ansichtkaart

Noodzakelijk

dik papier, maker, linten, kralen, pailletten, PVA, computer en printer

instructies:

Stap 1

Om een fatsoenlijke en originele wenskaart te maken, moet je het materiaal voor de productie kiezen - papier, stof, leer, plastic, enz.

Stap 2

Kies een formaat. Voordat u beslist in welke stijl u uw ansichtkaart wilt maken - serieus, ironisch, met een diepe betekenis, in een dierlijke stijl, enz. - moet u beslissen over de sjabloon. De sjabloon kan niet alleen met de hand worden gemaakt, maar ook met behulp van speciale software.

Stap 3

Stel in het programma uw wenskaartdocument in. Stel de gewenste afmetingen in en kies een stijl.

Stap 4

Kies een afbeelding. Als je een eenvoudige briefkaartstijl wilt behouden, blijf dan bij één afbeelding of een paar eenvoudige, symboolachtige nummers. Sommige stijlen bieden moderne ansichtkaarten, terwijl andere retro-elementen uit de jaren '50 of '60 hebben. Onthoud dat de kleur- en lijntypes, evenals de hoeveelheid details, zullen helpen om een consistente briefkaartstijl te creëren.

Stap 5

Kies een lettertype. Voor een wenskaart moet je je aan één, soms twee, lettertypen houden. Afwisseling is alleen gepast als je een leuke "collage" ansichtkaart maakt.

Druk ten slotte de resulterende wenskaartsjabloon af op dik papier.

Stap 6

Laten we nu verder gaan met het ontwerp van de sjabloon. Hier moet je op je eigen fantasie vertrouwen, in de regel gebruiken ze een verscheidenheid aan linten, vlechtwerk, je kunt ook toepassingen toevoegen in de vorm van kralen, strass-steentjes, kralen.

Stap 7

Gebruik PVA-lijm om onderdelen op papier te bevestigen, wanneer het droogt, laat het geen sporen achter.

Aanbevolen: