Wat Is Het Ontwerp Van Huwelijksuitnodigingen?

Inhoudsopgave:

Wat Is Het Ontwerp Van Huwelijksuitnodigingen?
Wat Is Het Ontwerp Van Huwelijksuitnodigingen?

Video: Wat Is Het Ontwerp Van Huwelijksuitnodigingen?

Video: Wat Is Het Ontwerp Van Huwelijksuitnodigingen?
Video: Trouwkaarten Collectie CouCou 2024, Mei
Anonim

Een huwelijksuitnodiging is een onmisbaar attribuut dat de stijl van het aanstaande feest moet weerspiegelen. Uitnodigingen kunnen worden besteld bij een ontwerpstudio of worden gekocht bij een trouwsalon. Wat zijn hun belangrijkste variëteiten?

Wat is het ontwerp van huwelijksuitnodigingen?
Wat is het ontwerp van huwelijksuitnodigingen?

instructies:

Stap 1

Traditionele uitnodigingskaart

De standaardkaart is het meest populaire type huwelijksuitnodiging. Ze kunnen worden versierd met linten, kralen, veren of kantstof, en op de omslag kun je een foto van een jong stel of een monogram van de eerste letters van de namen van de pasgetrouwden plaatsen.

Stap 2

Scroll uitnodiging

Een ander populair type uitnodiging, dat bovendien met de hand kan worden gemaakt. Voor een antieke look houdt u het papier eenvoudig in een stevig theeblad en droogt u het vervolgens af. Afgewerkte rollen worden vastgebonden met linten en verpakt in speciale kartonnen kokers.

Beeld
Beeld

Stap 3

Chocolade uitnodiging

Dit is een doos of wikkel met de tekst van de uitnodiging, met daarin een reep chocola. Dergelijke wikkels kunnen, net als de chocolade zelf, bij een gespecialiseerde werkplaats worden besteld.

Stap 4

Uitnodiging in een fles

Optie voor een themahuwelijk in nautische stijl. Het uitnodigingsblad moet in een buis worden gerold en in een glazen fles worden geplaatst. Je kunt er ook kleine schelpen of decoratieve figuren in de vorm van zeeleven plaatsen. De flessen zelf zijn gekurkt en vastgebonden met linten.

Beeld
Beeld

Stap 5

Souvenir uitnodiging

Het is elk object waarop een fotoafdruk is aangebracht, bijvoorbeeld een foto van toekomstige echtgenoten en tekst. Schotels, kopjes, kussens, puzzels, kalenders of koelkastmagneten kunnen als souvenirs worden gebruikt.

Aanbevolen: