Hoe Je Huwelijksuitnodigingen Versiert

Inhoudsopgave:

Hoe Je Huwelijksuitnodigingen Versiert
Hoe Je Huwelijksuitnodigingen Versiert

Video: Hoe Je Huwelijksuitnodigingen Versiert

Video: Hoe Je Huwelijksuitnodigingen Versiert
Video: HOE MOET JE BOEKEN KAFTEN? | R O S A L I E 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een spannende en romantische gebeurtenis, maar ook lastig. Een van de organisatorische momenten is het uitdelen van uitnodigingen. Een mooie en ongewone uitnodigingskaart is de eerste indruk van uw vakantie.

Hoe je huwelijksuitnodigingen versiert
Hoe je huwelijksuitnodigingen versiert

instructies:

Stap 1

Koop uitnodigingen in de winkel, want nu worden ze in een groot assortiment gepresenteerd. Wil je originele uitnodigingen? Ontwikkel dan je eigen ontwerp en bestel het drukwerk bij de drukkerij. Met een grafische editor kunt u gepersonaliseerde uitnodigingen maken met uw foto op de omslag.

Stap 2

Voor gasten die actieve internetgebruikers zijn, stuur een elektronische uitnodigingskaart. Bewerk een ongebruikelijke video-uitnodiging met uw deelname of maak een collage van gezamenlijke foto's op een video, een soort liefdesverhaal. Zo'n video zal lang worden herinnerd en zal ter herinnering blijven aan je romantische vakantie.

Stap 3

DIY of bestel unieke handgemaakte uitnodigingen. Op internet zijn er veel video-tutorials over hoe u met uw eigen handen uitnodigingen kunt maken. Koop kant-en-klare kaarten en versier ze met satijnen linten, kralen, strikken, bloemen, veren of strass-steentjes. Professionele uitnodigingen zien er veel beter uit, maar ze zullen u veel kosten.

Stap 4

Als je een themahuwelijk hebt, regel dan de uitnodigingen in overeenstemming met het thema van de vakantie. Het maritieme festival veronderstelt de aanwezigheid van schelpen, parels en een overvloed aan blauwe en turquoise kleuren. U kunt uitnodigingen in kleine geschenkglazen flessen verpakken. Uitnodigingskaarten in de vorm van oude rollen met een lakzegel zijn perfect voor een bruiloft in middeleeuwse stijl. Het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht.

Stap 5

Denk aan het lettertype, de kleur en de tekst van het bericht. Uitnodigingen worden meestal met de hand ingevuld en bevatten noodzakelijkerwijs informatie over de datum, tijd en plaats van de bruiloft. Traditioneel moet de eerste de naam worden geschreven van het hoofd van het uitgenodigde gezin, vervolgens zijn vrouw en vervolgens de kinderen van de oudste tot de jongste. Uitnodigingskaarten worden naar alle gasten verzonden.

Aanbevolen: