Gefeliciteerd Voor Getrouwde Mannen

Gefeliciteerd Voor Getrouwde Mannen
Gefeliciteerd Voor Getrouwde Mannen

Video: Gefeliciteerd Voor Getrouwde Mannen

Video: Gefeliciteerd Voor Getrouwde Mannen
Video: Arwin gefeliciteerd! Lang zul je leven Arwin. Persoonlijke verjaardagsvideo 2024, April
Anonim

Een persoon tolereert geen grijs dagelijks leven - dat is zijn aard. En Russische mensen onderscheiden zich over het algemeen door hun liefde voor de feestdagen. Naast officiële en serieuze datums, worden er vaak absoluut grappige herinnerd. Bijvoorbeeld "de dag van taarten met frambozenjam", "de dag van kussen" en zelfs de al beroemde wekelijkse feestdag van systeembeheerders "vrijdag", die veel mensen die zichzelf niet eens traditioneel beschouwen, graag vieren met drinken bier.

Gefeliciteerd voor getrouwde mannen
Gefeliciteerd voor getrouwde mannen

De morele kant van het probleem

Als er een vakantie is, is er behoefte aan felicitaties. Alles lijkt logisch, maar de vraag rijst: "Moet ik anderen feliciteren met de eerste aangekondigde datum, ook al is het eerlijk gezegd komisch?" Het hangt allemaal alleen af van de geaccepteerde communicatiestijl met het object van felicitatie. Afzonderlijk is het de moeite waard om de categorie getrouwde mannen te noemen. Ze hebben een speciale aanpak nodig.

Welke felicitaties aan een getrouwde man?

Conventioneel zijn getrouwde mensen in te delen in vier categorieën, van waaruit men al een begin kan maken bij het kiezen van felicitaties.

De eerste categorie omvat collega's, bazen en anderen met wie u uitsluitend zakelijke relaties hebt. Alleen felicitaties met belangrijke data in het leven zijn hier relevant. Zoals: huwelijk, verjaardag, geboorte van een kind (als deze gebeurtenis door de persoon zelf is aangekondigd, moet u niet op geruchten vertrouwen), professionele vakanties en prestaties.

De tweede groep zijn vrienden en familieleden. Hier breidt het scala aan mogelijkheden zich uit: naast de standaarddata kun je ook denken aan Angel's Day, Kerstmis, je zelfs feliciteren met je scheiding (als dit geen belediging wordt voor de geadresseerde). Het is oké om zelfs maar aan de verjaardag van je vrouw of kind te denken. Stripdata, officiële feestdagen - er zijn veel opties. Het belangrijkste criterium: relevantie en correctheid.

De derde, duidelijk onofficiële categorie is geliefden. Het hangt allemaal alleen af van je verbeeldingskracht: van banale felicitaties op Verdediger van het Vaderland-dag tot Bastille-dag. Het belangrijkste is om te onthouden over samenzwering en allemaal dezelfde relevantie.

En de laatste, meest aangename groep geadresseerden zijn hun eigen echtgenoten. Hier, zoals ze zeggen, "kaarten in de hand." Het zijn de meest geliefde en naaste die kunnen en moeten worden verwend met felicitaties, zelfs zonder officiële reden. Bedenk zelf kleine vakanties en dates, wees niet bang om te experimenteren. Of het nu "de derde dag sinds de laatste date" is of "de avond van het wekelijkse romantische diner" - het hangt allemaal af van de moed en verbeeldingskracht.

Aanbevolen: