Gefeliciteerd Met Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag
Gefeliciteerd Met Je Verjaardag

Video: Gefeliciteerd Met Je Verjaardag

Video: Gefeliciteerd Met Je Verjaardag
Video: Hèy Kanjer, Dit is je verjaardag - Hartelijk gefeliciteerd ! 2024, Mei
Anonim

Een feest zonder leuke prijsvragen kan nauwelijks als een succes worden beschouwd. Met games en entertainment verstrijkt de tijd interessanter, en zelfs onbekende mensen zullen voelen hoe ze dichter bij elkaar zijn gekomen.

Verjaardag wordt leuker voor wedstrijden contest
Verjaardag wordt leuker voor wedstrijden contest

Er zijn wedstrijden die niet veel voorbereiding vergen, maar die je feest nog spannender maken. U kunt deze wedstrijden organiseren voor uw verjaardag of een andere feestdag.

11 leuke prijsvragen voor volwassenen en kinderen

1) Een deelnemer of een groep mensen blaast het maximale aantal ballonnen op. Degenen die de meeste ballonnen opblazen, worden als de winnaars beschouwd. De ballen kunnen dan aan de deelnemers worden geschonken. Deze prijs zal vooral door kinderen gewaardeerd worden.

2) Met behulp van cocktailrietjes halen de deelnemers kleine stukjes papier of gedroogde bonen uit de ene kom en brengen ze over naar de andere. In dit geval moeten bonen of stukjes papier door een rietje worden gezogen.

3) Neem 10-15 sloten en sleutels. Wie meer sloten opent, wint. U kunt de taak ingewikkelder maken en vijf extra sleutels toevoegen.

4) Laat de deelnemers proberen om M&M's of bonen van het ene bord naar het andere over te brengen met behulp van Chinese eetstokjes. Wie meer overmaakt, wint.

5) De deelnemer of groep die een langere slang maakt van paperclips, is de winnaar. In plaats van paperclips kunnen pinnen worden gebruikt.

6) Draai de zeef om, dek hem af met een krant en plak hem dicht. Vraag de deelnemers om de naalden in de zeef te steken zodat ze in de gaten vallen. Wie meer rechte naalden in de zeef heeft, wint.

7) Plaats 20 waxinelichtjes op een plat bord of dienblad. Twee deelnemers of twee groepen proberen zo snel mogelijk kaarsen aan te steken met een aansteker. Wie meer kaarsen aansteekt, wint.

8) Gooi droge bonen en erwten in een schaal. Wie in een bepaalde tijd meer bonen van erwten kan scheiden, wint.

9) De groep of leden die meer rietjes in hun haar kunnen steken, wint. Deze wedstrijd is het beste voor meisjes of vrouwen.

10) Vul twee schalen met popcorn. Nodig twee groepen mensen of twee deelnemers uit om popcornvlokken op een naald te rijgen. Wie de langste reeks krijgt, wint. Je kunt ook slingers om de deelnemers doen en er foto's van maken.

11) De deelnemer of groep die meer aardappelen kan schillen en dit netjes kan doen, wint. Voor deze wedstrijd heb je veel messen nodig. Groenten kunnen later worden gekookt.

12) Schud 6 kaartspellen. De groep die het kaartspel sneller in de juiste volgorde bouwt, wint de wedstrijd.

Hoe te spelen

Zowel individuele deelnemers als groepen mensen kunnen deelnemen aan wedstrijden.

Elke speler of groep krijgt instructies voor de competitie.

Het is beter om elke wedstrijd in de tijd te beperken. Geef de deelnemers 1 minuut de tijd. De gastheer kondigt het begin en het einde van de wedstrijd aan. Na voltooiing bepaalt hij de winnaar afhankelijk van het resultaat.

Games kunnen in rondes worden gespeeld als ze moeilijk blijken te zijn voor de deelnemers.

Aan het einde van de wedstrijd kunnen de deelnemers worden beloond. Voor sommige spellen heb je veel materiaal nodig. Door die te kiezen die geen grote aankopen vereisen, bespaart u geld.

Aanbevolen: