Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Voor Mama

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Voor Mama
Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Voor Mama

Video: Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Voor Mama

Video: Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Voor Mama
Video: Mama dit is je verjaardag Hartelijk gefeliciteerd 2024, April
Anonim

Verjaardag is een geweldige kans om moeder te plezieren met een langverwacht cadeau, interessante felicitaties, originele gerechten. De viering kan ook op een ongebruikelijke manier worden georganiseerd, zelfs als de moeder meestal de hoofdorganisator is van alle familie-evenementen. Neem het heft in eigen handen en geef haar een pauze van het gedoe.

Gefeliciteerd met je verjaardag voor mama
Gefeliciteerd met je verjaardag voor mama

Je kunt zowel thuis als in een café een verjaardagsfeestje organiseren en in de zomer kun je naar het landhuis of naar het bos. Je moet je in ieder geval voorbereiden op het evenement. Zorg voor de feestelijke aankleding. Je kunt een paneel met ballen maken, de grootste kamer versieren met bloemenslingers, interessante wensen samenstellen en posters maken. Deze opties zijn geschikt voor zowel een stadsappartement als een zomerverblijf. Als je je verjaardag in een café gaat vieren, vraag dan welke ontwerpopties ze je kunnen bieden en kies de meest geschikte. Viering aan de rivieroever vereist geen decoratie, het is voldoende om de mooiste plek in de buurt te kiezen.

Voor een verjaardag moeten bloemen natuurlijk echt zijn.

Maak een gastenlijst. Het is erg handig om vooraf te weten wie welke cadeaus gaat geven, of er nu poëtische of zanggelukwensen zijn. Het is beter om dit allemaal in één keer in het programma op te nemen. Bedenk hoe je zelf moeder feliciteert. U kunt een video of presentatie voorbereiden. Natuurlijk moet je dit van tevoren regelen - meerdere opnames maken in verschillende situaties, foto's scannen, de juiste muziek kiezen en bewerken. Hiermee kan je het feest beginnen. Felicitaties van vrienden en familieleden die ver weg wonen, zijn een uitstekend cadeau. Je kunt ze vragen om kleine videobegroetingen op te nemen. Als u wilt, kunt u tijdens de viering contact met hen opnemen, bijvoorbeeld via het Skype-programma.

Op de vakantie moet er een persoon zijn die de situatie onder controle houdt. Dit kan een uitgenodigde toastmaster zijn of een van de gasten. Ook jij kunt deze rol op je nemen.

Het meest ontroerende moment zijn de felicitaties van de jongere familieleden. Bereid geschenken voor met de kleinkinderen van je moeder. Het is beter als ze door de handen van kinderen zijn gemaakt. Tekenen of knutselen, een eenvoudig lied, een kleine scène - het hangt allemaal af van het aantal kinderen en hun leeftijd.

Gefeliciteerd hoeft niet in vers te zijn. Eenvoudige en oprechte woorden in proza klinken beter dan slechte poëzie. Als je weet hoe je poëzie moet schrijven, schrijf dan iets voor je moeder, want je weet als geen ander hoe geweldig ze is, wat je interesseert, welke gebeurtenissen hij het belangrijkste in het leven vindt. Spreek gerust lieve woorden.

Je kunt felicitaties voor mama bestellen in de plaatselijke krant, radio of televisie. Meestal worden zulke felicitaties beloond, maar het kan zijn dat je moeder zo'n interessant persoon is dat een van de lokale journalisten een verhaal over haar wil opnemen of een essay wil schrijven. Een dergelijke bestelling moet vooraf worden geplaatst, zodat het programma of de krant op de verjaardag of iets eerder, maar niet later, uitkomt. Maak foto's - ze zullen zeker nuttig zijn voor de auteurs van het tv-programma. Je kunt het favoriete liedje van je moeder ook op de radio bestellen. U wordt geïnformeerd over wanneer en hoe laat de felicitaties in de lucht zullen gaan.

Aanbevolen: