Grappige Gefeliciteerd Met De Bruiloft

Inhoudsopgave:

Grappige Gefeliciteerd Met De Bruiloft
Grappige Gefeliciteerd Met De Bruiloft

Video: Grappige Gefeliciteerd Met De Bruiloft

Video: Grappige Gefeliciteerd Met De Bruiloft
Video: ANDRE VAN DUIN -- HET HUWELIJK 2024, April
Anonim

Een van de essentiële elementen van de huwelijksceremonie is het proces van het presenteren van geschenken en het houden van felicitaties. Het is de moeite waard om van tevoren een interessante en gedenkwaardige wens voor dierbaren voor te bereiden.

Grappige felicitaties met de bruiloft
Grappige felicitaties met de bruiloft

Proficiat aan de nieuwe familie

Hoe vaak gebeurt de felicitatie van de pasgetrouwden? Meestal pakken gasten om de beurt de microfoon op en beginnen ze standaardzinnen te zeggen of gedichten van ansichtkaarten voor te lezen. De felicitatie wordt nerveus en stottert, de gasten vervelen zich en worden afgeleid. Iedereen is echter meteen geïnspireerd als ze een heldere, grappige, ongewone felicitatie horen en zien, van tevoren voorbereid en gerepeteerd door de meest vindingrijke en ondernemende vrienden.

Hoe ongewoon en leuk is het om de pasgetrouwden te feliciteren

Om ervoor te zorgen dat de felicitatie lang wordt herinnerd door de bruidegom en de bruid, moet u van tevoren bedenken hoe het eruit zal zien. U kunt een van de voorgestelde ideeën gebruiken.

Speel het liefdesverhaal van de pasgetrouwden. Je kunt een klein toneelstuk of een zelfgemaakte voorstelling aan het publiek presenteren, met grappige momenten uit het leven van jonge mensen.

Maak een beroemd sprookje of liedje opnieuw en personaliseer het voor een nieuw gezin. Het lied kan gezongen worden, of je kunt het met expressie voorlezen aan de aanwezigen.

Maak een selectie van grappige foto's van het bruidspaar en laat ze allemaal zien aan de gasten op het grote scherm, vrolijk en goedmoedig commentaar gevend op de beelden en ook wensen toevoegend.

Hoe grappig en ongebruikelijk om geld te geven

Meestal wordt geld gegeven als een geschenk voor een bruiloft. Dit proces kan leuk zijn om mee te spelen.

Zorg ervoor dat je vooraf de uitgang oefent. Alle aanwezigen moeten geloven dat de borden inderdaad kapot waren.

Zoek een doos onder een oud eet- of theeservies en vul deze van tevoren met gebroken glas. Op het moment dat je het geschenk geeft, doe je alsof je struikelde en schudde tegelijkertijd de doos zodat je het gerinkel van de afwas kunt horen. Open de doos met een angstige en gefrustreerde blik. En dan een envelop met geld uit je zak halen en die aan de jongeren overhandigen met de woorden dat het lot voorbestemd is om hun eigen theeservies te kiezen.

Wens dat de bruid en bruidegom elke dag worden vergezeld door een gouden douche en geef elk van hen een rieten paraplu. Zorg ervoor dat je het paar vraagt om de geschenken meteen te proberen. Zodra de paraplu opengaat, vallen de rekeningen op de pasgetrouwden.

Bevestig de bankbiljetten vooraf aan de breinaalden van de paraplu's met behulp van draden.

Koop een echte kluis waar het bruidspaar in de toekomst geld of andere sieraden in kan bewaren. Vul de kluis met geldgeschenken en presenteer het aan het paar. Vertel de pasgetrouwden tegelijkertijd dat ze de code alleen zullen leren voor de viering van het 25-jarig jubileum van de bruiloft, zodat er een goede reden is om vele jaren samen te leven.

Gebruik creativiteit en creatieve ideeën bij het doordenken van de begroeting. Maar hoe alles ook is verlopen, het belangrijkste is een oprechte glimlach op de gezichten van vrienden, vreugde voor de pasgetrouwden en wensen voor een gelukkig gezinsleven.

Aanbevolen: