De Eerste Vakantie Van De Baby: Gefeliciteerd Met Het Jaar

Inhoudsopgave:

De Eerste Vakantie Van De Baby: Gefeliciteerd Met Het Jaar
De Eerste Vakantie Van De Baby: Gefeliciteerd Met Het Jaar

Video: De Eerste Vakantie Van De Baby: Gefeliciteerd Met Het Jaar

Video: De Eerste Vakantie Van De Baby: Gefeliciteerd Met Het Jaar
Video: EERSTE KEER KiNDERBALLET + 2x ZWANGERSCHAPS BiKiNi | Bellinga Vlog #811 2024, Mei
Anonim

De eerste verjaardag van een kind is meer een feestdag voor volwassenen dan voor kinderen. De held van de gelegenheid beseft zelf nog niet waarom zijn ouders, grootmoeders, opa's, ooms en tantes aan tafel zaten. Hij legt echter duidelijk de sfeer van de vakantie vast, en de golven van liefde die op deze speciale dag over hem uitstromen.

https://www.flickr.com/photos/saintseminole/14411942974
https://www.flickr.com/photos/saintseminole/14411942974

Uitdagingen en ideeën

De taak van de ouders op deze dag is om het jubileum te vieren zodat de herinnering aan deze gebeurtenis warm zal zijn in het hart van de baby. Je moet niet veel van je vrienden en verre familieleden uitnodigen, laat alleen de naaste en meest liefhebbende mensen aan tafel zitten. Het kind zal zich op zijn gemak voelen in het gezelschap van zijn ouders en een paar andere familieleden. De aanwezigheid van een groot aantal mensen zal de baby snel vermoeien.

Omdat het kind nog erg jong is, heeft hij waarschijnlijk nog geen vrienden. U moet geen gasten met oudere kinderen uitnodigen en hopen dat zij voor het kind zullen zorgen. Oudere kinderen zijn erg slechte kindermeisjes: ze leiden de aandacht van volwassenen af en begrijpen absoluut niet wat wel en niet aan een eenjarig kind kan worden gegeven. De verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je baby ligt alleen bij jou, en zeker niet bij de kinderen van je vrienden.

Maak uitnodigingskaarten. De beste uitnodigingen zijn ansichtkaarten die zijn gemaakt met de deelname van de held van de dag. Knip gewoon een paar vellen liggend papier doormidden en geef het samen met viltstiften of potloden aan de baby. Laat hem zijn creativiteit tonen en tekenen wat hij wil. Je hoeft alleen maar bescheiden het "meesterwerk" in de hoek te signeren en aan te vullen met een uitnodigingstekst met de datum van het evenement.

Wij versieren de kamer

Versier de kamer met ballonnen. Zowel kinderen als volwassenen zullen blij zijn met een dergelijke decoratie. Omdat ballonnen de neiging hebben te barsten, moet je geen luchtslingers in de kinderkamer hangen: een hard geluid kan de baby schrikken. Het is beter om je te beperken tot de ruimte waarin je gasten zult ontmoeten. Niet-luie ouders kunnen echter een paar slingers in de kinderkamer hangen om ze tijdens het slapen in de woonkamer te hangen.

Je kunt de kamer ook decoreren met een serpentijn of papieren slingers. Maak van 12 wagons een papieren trein en plak er foto's op. Plaats foto's van de ouders op de bestuurdersstoel, plak foto's van het kind in de aanhangers per maand: van de eerste maand tot een jaar. Onder de trailers kan men de prestaties van het kind beschrijven: "Leerde van een lepel eten", "Leerde zitten", enzovoort.

We hebben de tafel gezet

Bereid twee assortimenten maaltijden, een voor kinderen en een voor volwassenen. Voor de jarige en zijn kleine gasten (indien aanwezig), moet je speciale gerechten bereiden die geschikt zijn voor de leeftijd. Vraag ouders van tevoren wat hun baby's mogen eten en welke voeding beter kan worden onthouden. Als er geen gasten zijn en het hoofddieet van de jarige bestaat uit zuigelingenvoeding of moedermelk, dan is een zelfgemaakte cake met een plechtige kaars in het midden voldoende.

Aanbevolen: