Zo Dek Je Een Feestelijke Tafel Voor Mannen Voor Vrouwen Op 8 Maart

Inhoudsopgave:

Zo Dek Je Een Feestelijke Tafel Voor Mannen Voor Vrouwen Op 8 Maart
Zo Dek Je Een Feestelijke Tafel Voor Mannen Voor Vrouwen Op 8 Maart

Video: Zo Dek Je Een Feestelijke Tafel Voor Mannen Voor Vrouwen Op 8 Maart

Video: Zo Dek Je Een Feestelijke Tafel Voor Mannen Voor Vrouwen Op 8 Maart
Video: MIJN FAVORIETE GEUREN VOOR DE ZOMER 2021 2024, April
Anonim

In de regel nemen mannen op 8 maart de feesttafel over. Aangezien de meesten van hen het hele jaar door vanaf de vorige Vrouwendag de keuken binnenkwamen met het enige doel om te eten, kunnen goede bedoelingen als het koken van een feestelijk diner hen naar een afgelegen hoek drijven. Hoe verlies je geen gezicht voor je geliefde vrouwen?

Zo dek je een feestelijke tafel voor mannen voor vrouwen op 8 maart
Zo dek je een feestelijke tafel voor mannen voor vrouwen op 8 maart

Natuurlijk wil je 's ochtends een vakantie beginnen voor je geliefde. Hoe je dat doet? Maak een ontbijt. Liefdevol gezette koffie en niet-triviaal bereide en versierde roerei zullen haar de hele dag een goed humeur bezorgen.

Feestelijke tafel

Natuurlijk zijn salades het eenvoudigste en tegelijkertijd spectaculaire gerecht. Je kunt vrij eenvoudige en bekende recepten maken, maar je verbaast je over hun uiterlijk. Hieronder staan enkele recepten.

Begin maart is het tijd voor tulpen. Op de dag van 8 maart - zijn plechtige vertrek. Presenteer uw vrouwen met een boeket. U kunt de feesttafel ook versieren met een heerlijke snack in de vorm van deze prachtige bloemen. Om dit te doen, moet je voldoende strakke tomaten nemen, het is belangrijk dat ze langwerpig van vorm zijn. Ze moeten van bovenaf worden gesneden met een kruis, niet een beetje tot het einde snijden. Haal het vruchtvlees eruit met een kleine lepel. Droog de tomaten af met keukenpapier. Voor de vulling moet je 100 g fetakaas raspen op een middelgrote rasp, evenals 100 g harde kaas. Vul ze met 100 g mayonaise of zure room (je kunt er een mengsel van maken - 1: 1). Hak een peul paprika en een klein bosje kruiden (peterselie, dille, groene uien) fijn. Om het gerecht een pittige smaak te geven, kun je 1-2 teentjes knoflook in de vulling knijpen.

Vul de gesneden tomaten met de resulterende salade en leg ze op een langwerpige schaal in de vorm van een boeket. Vorm de stengels en bladeren van tulpen van slabladeren of ander groen.

Bloemen van alle groenten zullen originaliteit toevoegen aan elk gerecht. Het kunnen verse groenten (rauw) zijn - komkommers, radijsjes, paprika's. Of er kunnen gekookte zijn - wortelen, bieten, aardappelen. Wie fantasie heeft, kan een boeket worstjes of andere producten bouwen die gewoon binnen handbereik zijn.

Om een roos van tomaten te snijden, moet je ze wassen, droogwrijven met een papieren handdoek. Snijd vervolgens de boven- en onderkant af. Snijd met een scherp mes de schil in een spiraal van de tomaat. De spiraal moet groot genoeg zijn. Draai het in de vorm van een roos en zet het als decoratie voor een gerecht.

Natuurlijk kun je niet anders dan fruit op de feesttafel zetten. Ze kunnen worden gesneden met behulp van de "carving" -techniek. Voor wie deze methode van het snijden van groenten en fruit de hoogste wiskunde lijkt te zijn, kan eenvoudig stukjes kleurrijk fruit verbinden, ze op spiesjes rijgen en ze mooi in een geschikte schaal doen.

Hoe de tafel te dekken voor 8 maart

Op 8 maart kun je natuurlijk niet zonder een feestelijk gedekte tafel. Om de tafel helder, aantrekkelijk en positief te maken, is het de moeite waard om zonnige kleurrijke kleuren te gebruiken in borden, tafelkleden of op zijn minst servetten. Zet veel bosjes verse bloemen - bij voorkeur kleine, zodat ze niet omslachtig op tafel lijken en niet sluiten voor degenen die zitten.

Aanbevolen: