Hoe Kies Je Een Bruidsboeket Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Bruidsboeket Voor Een Bruiloft?
Hoe Kies Je Een Bruidsboeket Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je Een Bruidsboeket Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je Een Bruidsboeket Voor Een Bruiloft?
Video: Talia Organisatie bruiloft decoratie bruidsboeket 2024, Mei
Anonim

Het bruidsboeket is vaak het belangrijkste accessoire. Het is erg belangrijk om het juiste boeket te bestellen, omdat dit kleine detail veel aandacht trekt.

Hoe kies je een bruidsboeket voor een bruiloft?
Hoe kies je een bruidsboeket voor een bruiloft?

Houd alle belangrijke details in gedachten

Als je naar een afspraak met een bloemist gaat, neem dan een staaltje van de stof van de trouwjurk en de foto mee. Probeer tijdens het consult zoveel mogelijk details van de toekomstige bruiloft te beschrijven, dit zal de bloemist helpen om het juiste, proportionele boeket te kiezen dat past bij zowel de stijl van uw feest als het ontwerp van uw jurk.

Het boeket van de bruid mag niet concurreren met haar jurk, het mag alleen als aanvulling dienen. Een luxe jurk met een overvloed aan decor en borduurwerk vereist meestal bescheidenheid, netheid en helderheid van accessoires, en een bescheiden, eenvoudige outfit kan zelfs goed passen bij het meest extravagante, ongewone boeket.

Vraag de bloemist om u de verschillende soorten en vormen bruidsboeketten te laten zien. Er zijn er een groot aantal - trapsgewijs, rond, een bolvormig boeket, een boeket op de stelen, een boeket op een bouquet, enzovoort. Stop bij verschillende opties, een professional, gericht op uw voorkeuren, het beeld, de gekozen stijl, zal u helpen bij het kiezen van de perfecte boeketvorm die bij u past.

Denk aan je imago

Als het idee van een bruidsboeket je te gewoon lijkt, kun je het weigeren. Andere ongebruikelijke bloemaccessoires voor bruiden zijn in zwang. Een sierlijke bloemenarmband, een krans, bloemen geweven in een complex kapsel - deze opties zijn geschikt voor "avant-garde" bruiden die niet bang zijn om tradities te doorbreken.

Let op de inrichting van het handvat van je boeket. Het mag niet te lang of onevenredig zijn, het springt in het oog en bederft de foto's. Bloemisten zijn er vaak dol op om dit detail te over-decoreren. Over het algemeen moet het handvat van het boeket zeer comfortabel en onopvallend zijn. Dus speel wat met je handen om te zien hoe comfortabel de verschillende soorten handvatten in je handpalmen liggen.

Meestal gebruiken bloemisten winterharde lelies, rozen, pioenrozen om bruidsboeketten te maken. Als je een boeket met minder hardnekkige bloemen wilt, neem dan voorzorgsmaatregelen. Overleg met uw bloemist hoe u deze bloemen het beste zo lang mogelijk vers kunt houden.

Wees voorzichtig met de geur van je boeket. Een te sterke geur kan hoofdpijn veroorzaken en je humeur verpesten. Idealiter zou het aroma van het bruidsboeket subtiel, persistent en veelzijdig moeten zijn. Overleg met uw bloemist hoe u dit kunt bereiken, rekening houdend met de kleuren die u heeft gekozen om uw boeket samen te stellen.

Volg de versheid van het boeket. Het mag niet meer dan de dag voor de bruiloft worden gemaakt en op een koele plaats worden bewaard. Als je voor of na de ceremonie een fotosessie gaat regelen, is het beter om twee boeketten te bestellen, zeker als je de voorkeur geeft aan delicate en fragiele bloemen.

Aanbevolen: