Hoe Kies Je Bloemen Voor Een Bruidsboeket?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Bloemen Voor Een Bruidsboeket?
Hoe Kies Je Bloemen Voor Een Bruidsboeket?

Video: Hoe Kies Je Bloemen Voor Een Bruidsboeket?

Video: Hoe Kies Je Bloemen Voor Een Bruidsboeket?
Video: WEDDING SPECIAL: hoe kies je de juiste bloemen voor op je bruiloft? 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Het is gebruikelijk om het, net als elke andere feestdag, met bloemen te versieren. De belangrijkste versiering op deze dag is een boeket voor de bruid.

Hoe kies je bloemen voor een bruidsboeket?
Hoe kies je bloemen voor een bruidsboeket?

instructies:

Stap 1

Kies allereerst de vorm van het boeket die bij je past. Meestal heeft het bruidsboeket de vorm van een bal, hart of druppel. Bespreek bovendien met de bloemist het geschatte gewicht van het boeket, wat het resultaat zou moeten zijn. Onthoud dat de bruid een kwetsbaar wezen is dat waarschijnlijk niet de hele dag mooie maar zware bloemen in haar handen kan dragen. En tegen de achtergrond van een miniatuurmeisje zal een licht boeket er veel harmonieuzer uitzien.

Stap 2

Laat u bij het kiezen van bloemen voor een bruidsboeket leiden door de stijl en kleur van de jurk. Als het heldere elementen bevat (bijvoorbeeld een satijnen lint), kies dan een boeket dat bij je past. Tegelijkertijd hoeft u niet te proberen een glad, monochroom boeket te maken. Combineer er verschillende kleuren in, maar let tegelijkertijd op de harmonie. Tegenwoordig hebben witte bloemen, vroeger populair bij bruiloften, hun relevantie al verloren.

Stap 3

Kies geen te ruikende bloemen in het bruidsboeket. Een hele dag doorgebracht in de bedwelmende geur van lelies zal onvermijdelijk leiden tot hoofdpijn.

Stap 4

Koop bloemen in een bruidsboeket, voor een getuige en om de locatie op één plek te versieren. Boeketten voor bruidsmeisjes moeten in dezelfde stijl worden gemaakt. Maar ze mogen in geen geval hetzelfde zijn. Ze kunnen verschillen in grootte en kleurschakeringen. De corsages voor de bruidegom moeten worden gemaakt om te passen bij het boeket van de bruid.

Stap 5

Kunstbloemen zijn het beste voor het versieren van je haar. Maar als u de voorkeur geeft aan levende, raadpleeg dan een bloemist die beter kan kiezen. Ze blijven de hele dag vers zonder aanvulling met water. De verwelkte bloemen in het haar van een mooie bruid zijn een triest gezicht.

Aanbevolen: