Hoe Kies Je Een Bruidsboeket?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Bruidsboeket?
Hoe Kies Je Een Bruidsboeket?

Video: Hoe Kies Je Een Bruidsboeket?

Video: Hoe Kies Je Een Bruidsboeket?
Video: Zelf een bruidsboeket maken 2024, Mei
Anonim

De bruiloft wordt geassocieerd met een zee van geurige bloemblaadjes. Maar de belangrijkste bloemen op deze dag zijn zeker in handen van de bruid. Om ervoor te zorgen dat het boeket niet alleen uw handen in beslag neemt, maar ook echt decoreert en uw afbeelding tot in de perfectie brengt, moet u het selecteren rekening houdend met bepaalde kenmerken.

Hoe kies je een bruidsboeket?
Hoe kies je een bruidsboeket?

Noodzakelijk

Bruidsboeket, corsages van de bruidegom. Daarnaast: bloemen voor de ouders, een kussen voor ringen, een bruidspaar met bloemen, bloemen voor het kapsel van de bruid, bloemstuk voor in de auto

instructies:

Stap 1

Precies in kleur Trends van de laatste trouwmode bieden het bruidspaar naast de basic witte (beige, ivoor, champagne) felle kleuraccenten. Deze sappige kleuren horen thuis in het boeket! Blauwe, paarse, gele, scharlaken bloemen zullen opvallen tegen de achtergrond van een lichte jurk. Een belangrijke voorwaarde is dat ze in harmonie zijn met andere details van de kleding van de bruidegom en de bruid (stropdas, corsages, schoenen, sieraden).

Stap 2

Vorm en maat Afhankelijk van de vorm zijn er verschillende soorten bruidsboeketten:

bos (vertegenwoordigt rechte stelen van bloemen, verweven met een lint);

een bol (korte stelen zijn strak geweven en in de regel verpakt in een bouquettendoos);

cascade (het boeket stroomt naar beneden);

fancy boeketten (in de vorm van een paraplu, een bal op een lint, en anderen)

Stap 3

Het boeket moet bij je uiterlijk passen. Dus lange en lange meisjes kunnen zich grote boeketten veroorloven, en miniatuurbruiden zien er geweldig uit met nette kleine bloemstukken. Gevoelige bloemen (freesia's, lelietje-van-dalen) zijn meer geschikt voor jonge dames, orchideeën, dubbele anjers, calla lelies zijn meer geschikt voor meer volwassen dames).

Stap 4

Bestel bloemen voor een bruiloft alleen in het atelier dat u volledig vertrouwt. Bezoek haar van tevoren en praat met de bloemist - de meester van het opstellen van bloemstukken zal u helpen bij het kiezen van het type bloemen, vorm en schaduw van uw accessoire. Misschien vind je zijn ideeën zo leuk dat het boeket klein lijkt, en wil je een gedetailleerder bloemdessin van de bruiloft bestellen.

Aanbevolen: