Wat Is Een Bruidsboeket Met Wilde Bloemen

Inhoudsopgave:

Wat Is Een Bruidsboeket Met Wilde Bloemen
Wat Is Een Bruidsboeket Met Wilde Bloemen

Video: Wat Is Een Bruidsboeket Met Wilde Bloemen

Video: Wat Is Een Bruidsboeket Met Wilde Bloemen
Video: Zelf een bruidsboeket maken 2024, Mei
Anonim

De afgelopen jaren zijn bruidsboeketten met wilde bloemen en tuinbloemen erg populair bij bruiden over de hele wereld.

Dit boeket is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Een ervaren bloemist kan een echt meesterwerk maken van wilde bloemen en tuinbloemen. Houd er echter rekening mee dat voor de compositie gecultiveerde wilde bloemen worden gebruikt, dus u kunt geen geld besparen. Het zal ook niet mogelijk zijn om zo'n boeket alleen te vervullen, omdat echte wilde bloemen absoluut onstabiel zijn en zeer snel verwelken. En de term 'veldboeket' betekent meer stijl van optreden.

Hoe ziet een "veldboeket" eruit?

In de regel is de juiste geometrische vorm niet kenmerkend voor een dergelijk boeket. Het is luchtig, geschreven en zelfs een beetje "slordig". Bloemen erin kunnen zich op verschillende niveaus bevinden. Alle charme van het "rustieke" boeket zit in zijn lichte onzorgvuldigheid en luchtigheid. Het wordt ook gekenmerkt door de aanwezigheid van veel kleine planten en twijgen.

Beeld
Beeld

Waar bestaat het "veldboeket" uit?

Het kan papavers, kamille, zonnebloemen, distelbloemen, korenbloemen, weidegeranium, lavendel, ruscus en jasmijn bevatten. Ook worden anemonen, tuinrozen, gerbera's, pioenen, chrysanten, irissen gebruikt. Het oorspronkelijke idee is om het boeket te versieren met aartjes, droge kruiden, frambozentakjes en kunstfiguren van lieveheersbeestjes.

Voor welke bruiloft is het "veldboeket" geschikt?

Zo'n boeket zou perfect zijn voor een eco-stijl, landelijke stijl of een informele bruiloft. Hij zal tederheid geven aan het beeld van de bruid. Een boeket met wilde bloemen past goed bij een jurk met een eenvoudige snit, een ongecompliceerd kapsel en bescheiden sieraden. Zo'n boeket ziet er vooral geschikt uit op een bruiloft in de open lucht.

Aanbevolen: