Hoe Maak Je Een Slinger Van Ballonnen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Slinger Van Ballonnen
Hoe Maak Je Een Slinger Van Ballonnen

Video: Hoe Maak Je Een Slinger Van Ballonnen

Video: Hoe Maak Je Een Slinger Van Ballonnen
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, April
Anonim

Een van de belangrijke onderdelen van de voorbereiding op de vakantie is decoratie. De meest voorkomende decoratie is een slinger van ballonnen. Iedereen heeft zo'n slinger gezien. U kunt de creatie ervan toevertrouwen aan professionele ontwerpers of het zelf doen.

Hoe maak je een slinger van ballonnen
Hoe maak je een slinger van ballonnen

Noodzakelijk

  • - 40 ronde ballen
  • - lijn 6 m
  • - handpomp
  • - schaar

instructies:

Stap 1

Neem een lijn die twee tot drie meter langer is dan je string zal zijn. Trek het vervolgens horizontaal en zet het aan beide uiteinden vast. Dit geeft je de as van de slinger.

Stap 2

Blaas nu de eerste ballon op en knijp met je vingers in de staart. Doe hetzelfde met de tweede ballon. Neem ze nu zo dat de staarten elkaar kruisen en wikkel ze om elkaar heen.

Stap 3

Bind de staarten van de afgewerkte ballen, hierdoor krijg je een bos van twee ballen. Verbind de middelpunten van de twee kant-en-klare bundels zodat je een kruis hebt. Draai dan twee ballen - één vanaf de zijkant, en dan heb je een bos van vier ballen.

Stap 4

Plaats de vier op een strakke lijn. Draai twee ballen rond de lijn.

Stap 5

Blaas nu nog vier stukken op en voer dezelfde handeling uit als bij de eerste vier ballonnen. Als je ballen veelkleurig zijn, plaats ze dan op de vislijn en wissel van kleur.

Stap 6

Schuif nu de bundels van vier ballen strak zodat er geen vrije ruimte tussen zit.

Stap 7

Als alle vier de ballen aan de vislijn zijn geregen, kunnen we aannemen dat de slinger klaar is. Je hoeft alleen maar de slinger naar het midden te verplaatsen en de uiteinden van de vislijn in lussen te binden. Nu kun je de slinger vastmaken door hem vast te binden aan de plek die je wilt versieren.

Aanbevolen: