Hoe Maak Je Een Hart Van Ballonnen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Hart Van Ballonnen
Hoe Maak Je Een Hart Van Ballonnen

Video: Hoe Maak Je Een Hart Van Ballonnen

Video: Hoe Maak Je Een Hart Van Ballonnen
Video: Hoe maak je je eigen organic boog? Feestshopbrouwer.nl 2024, April
Anonim

Historisch gezien is het zo gebeurd dat een persoon die zijn liefde wil belijden, een hart geeft dat in verschillende variaties is gemaakt - of het nu van papier is, van goud of wat dan ook! En als er een verlangen is om liefde op een originele manier te belijden, een banaal "hart" te veranderen in iets groots, moois en luchtigs. In dit geval slaan we ballonnen op en lezen we deze instructie.

Hoe maak je een hart van ballonnen
Hoe maak je een hart van ballonnen

instructies:

Stap 1

Een enorm hart verbonden met ballonnen zal een uitstekend en origineel cadeau zijn. Schoonheid, nietwaar? Natuurlijk zou elk meisje ongelooflijk blij zijn met zo'n geschenk. Maar hoe vind je die? Dit soort gadgets wordt niet in winkels verkocht. En je kunt het niet vinden op de markten. Het is noodzakelijk om verbeeldingskracht te gebruiken.

Stap 2

Lukt het niet om dit hart in de winkel te vinden en te kopen, dan moet je creatief gaan denken. En vraag om hulp van degenen voor wie creativiteit een vak is. Daarom gaan we naar een creatief bureau. Daar staan ze natuurlijk voor een bepaalde vergoeding klaar om ons te helpen. "Elke gril voor je geld", zoals ze zeggen.

Stap 3

Dus laten we aan de slag gaan met het bureau. Bij dit soort organisaties staan alle masters in de database. Daarom neemt de secretaris na uw verzoek contact op met de kapitein, wordt de bestelling gedaan, worden de materiaalkosten berekend en wordt het definitieve bedrag en de productietijd gebeld. Handig, eenvoudig en betaalbaar.

Stap 4

Als het verlangen naar een geschenk toch met onze hand brandt, dan kiezen we voor een andere strategie. Hiervoor zijn veel scharlaken of rode ballonnen nodig. In deze situatie kun je niet verlegen zijn en felle kleuren krijgen. Je kunt meteen een pakket van dezelfde ballonnen kopen, want als letterlijk een paar stukjes niet genoeg zijn, dan is het niet zo dat later exact dezelfde worden opgehaald. Het is beter om in reserve te blijven, als er plotseling een paar ballen barsten. En vergeet niet om een handmatige ballonpomp te krijgen. Anders zullen je longen weigeren hun werk te doen zonder zelfs maar de helft van het werk te doen.

Stap 5

We pompen de ballen op. We nemen een dikke, stijve draad. Bij voorkeur aluminium. Maak van deze draad de gewenste hartvorm. En geleidelijk, één voor één, beginnen we de ballen aan dit frame te bevestigen. De bevestiging gebeurt in een spiraal. Dit wordt gedaan zodat de ballen elkaar niet hinderen en het metalen frame bedekken.

Stap 6

Voor het gemak kun je alle ballen in drie pannenkoekballen van gelijke lengte binden, "kolommen". En wind elke kolom afzonderlijk op. Dit zal het werk aanzienlijk vereenvoudigen en het effect van volledig volume aan de figuur geven.

Stap 7

Een geschenk dat gemaakt is met een ziel is kostbaar. En na zo'n geschenk zal niemand zeker onverschillig blijven.

Aanbevolen: