Hoe Hang Je Een Slinger Op?

Inhoudsopgave:

Hoe Hang Je Een Slinger Op?
Hoe Hang Je Een Slinger Op?

Video: Hoe Hang Je Een Slinger Op?

Video: Hoe Hang Je Een Slinger Op?
Video: Ainscough Training Services - Slinging and Signalling for Lifting Operations 2024, April
Anonim

Een slinger met fonkelende lichtjes is een van de belangrijkste kenmerken van je favoriete wintervakantie. In Europa en Amerika - met Kerstmis en in Rusland - verschijnen op nieuwjaarsdag in elk huis, in elke straat, in elke winkel knipperende gekleurde lichten die deuren, muren of een kerstboom versieren. Maar terwijl je het grillige spel van het licht van de slingers bewondert, moet je niet vergeten dat dit niet alleen een schattige decoratie is, maar ook een elektrisch apparaat. Dit betekent dat bij het decoreren van een kamer met slingers bepaalde regels moeten worden gevolgd, zodat de decoratie alleen jou en je dierbaren behaagt en geen ontstekingsbron wordt.

een slinger die glinstert van lichtjes is de beste kerstboomversiering
een slinger die glinstert van lichtjes is de beste kerstboomversiering

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste in een slinger is de veiligheid. Controleer daarom, zelfs voordat u de decoratie ophangt, deze zorgvuldig. De isolatie op de guirlande mag niet beschadigd zijn; wanneer de guirlande in het stopcontact zit, mag deze in geen geval vonken of ruiken naar verbrand rubber. Als alles in orde is, kun je beginnen met decoreren. Een lintslinger wordt meestal aan een kerstboom gehangen, beginnend vanaf de bovenkant van het hoofd en naar beneden bewegend met gordelbewegingen. Als je een gaasslinger hebt, kun je er beter een muur of deur of raam mee decoreren. Een kegelvormig net zal echter goed werken op een boom: schuif het gewoon bovenop de boom.

Stap 2

Let er bij het ophangen van een slinger aan een kerstboom op dat het snoer niet verstrikt raakt in de naalden en dat de bollen niet diep in de boom schijnen, maar naar buiten. Onthoud dat de spar eerst versierd is met een slinger, en pas daarna met speelgoed. Probeer te voorkomen dat de boomversieringen strak tegen de gloeilampen of het snoer worden gedrukt. Als er kleine kinderen of dieren in huis zijn, of als u jonge gasten verwacht, moet u de onderste takken van de boom niet met een slingerlint omwikkelen, zodat onverantwoordelijke kinderen of kittens niet aan de draad trekken. Nadat de slinger is opgehangen, moet u ervoor zorgen dat deze goed vastzit en niet van de boom valt.

Stap 3

Je kunt de nieuwjaarsslinger ophangen volgens de oosterse leer van Feng Shui. Er wordt aangenomen dat het heldere licht dat de sprankelende lichten creëren, energie kan activeren. Maar wat de kracht van deze energie zal zijn - destructief of creatief, hangt af van de locatie van de lichten, dat wil zeggen, de lichten van de slinger. Als je je persoonlijke relatie van de grond wilt krijgen, je carrièresucces wilt opwarmen, hang dan een slinger op in het westelijke deel van je appartement. Als u uw financiële situatie wilt verbeteren, plaatst u de lichten in het oosten. Het is beter om de zuidelijke en noordelijke delen zonder decoratie te verlaten: volgens Feng Shui zijn dit ongunstige plaatsen voor de energie van licht, ze kunnen de vlam van liefde veranderen in vuren van ruzies en zelfs dieven naar het huis lokken.

Aanbevolen: