Hoe Stel Je Een Budget Nieuwjaarstafel In

Inhoudsopgave:

Hoe Stel Je Een Budget Nieuwjaarstafel In
Hoe Stel Je Een Budget Nieuwjaarstafel In

Video: Hoe Stel Je Een Budget Nieuwjaarstafel In

Video: Hoe Stel Je Een Budget Nieuwjaarstafel In
Video: Hoe stel je een budget op | ON A BUDGET 2024, April
Anonim

Zeker aan de vooravond van de nieuwjaarsvieringen dachten velen na over hoe ze zo'n belangrijke gebeurtenis konden vieren zonder al het geld dat ze in de loop van het jaar hadden verzameld, uit te geven. En het komt ook voor dat er praktisch geen geld is om een nieuwjaarstafel te organiseren.

Hoe stel je een budget nieuwjaarstafel in
Hoe stel je een budget nieuwjaarstafel in

instructies:

Stap 1

Het meest winstgevende nieuwe jaar dat je portemonnee niet zal raken, is een gezamenlijk evenement met vrienden. En het maakt niet uit of u op bezoek gaat of dat het gezelschap bij u thuis komt. De hoofdregel is dat iedereen een "stuk" van zichzelf op de nieuwjaarstafel moet leggen, of liever iets lekkers en origineels meeneemt. Hierdoor kan er een zeer solide assortiment aan gerechten op de gemeenschappelijke feesttafel verschijnen en hoeft u niet de hele dag aan het fornuis te staan. U bespaart niet alleen geld en tijd, maar krijgt ook veel prettige indrukken door met uw vrienden te communiceren.

Stap 2

Als we het hebben over een gezin met kleine kinderen, dan is de volgende versie van het goedkope nieuwjaarsfeest geschikt. Wees niet gekweld door wroeging dat de kinderen het klokkenspel niet zullen horen en het vuurwerk niet zullen zien. Hun tijd komt zeker. Eet daarom gewoon met uw gezin en zet zodra de kinderen naar bed gaan traditionele champagne, sandwiches met rode vis of kaviaar en natuurlijk fruit op tafel.

Stap 3

Als u van plan bent om het nieuwe jaar met het hele gezin te vieren, kunt u in dit geval geld besparen. Het is genoeg om uw dierbaren te plezieren met hun favoriete gerechten. Zo kook je meerdere porties broodjes, bak je pizza's en natuurlijk de Olivier salade. En als warm gerecht zijn aardappelpuree of pilaf, koteletten of koolrolletjes, worstjes en stukjes kaas perfect. Als toetje moet je iets pretentieloos, maar erg lekkers kiezen - custardcakes of manden met room. Bovendien is het helemaal niet nodig om ze te koken, aangezien bijna alle supermarkten dergelijke snoepjes verkopen. En zelfs als op zo'n feest de tafelpoten niet buigen onder de overvloed aan voedsel, maar de volgende ochtend buitengewone lichtheid en positiviteit zullen brengen. En dan hoef je een hele week niet te "stikken" in de overige salades.

Stap 4

Maak een feestelijke tafel van de beschikbare producten. Voor salades kun je kip- of krabsticks gebruiken. Een andere voordelige maar heerlijke optie is mimosa. Het hoofdingrediënt van deze salade is vis uit blik. Hamrolletjes, aangevuld met geraspte kaas, mayonaise en knoflook, zijn heel geschikt als aperitief. Voor snoep, kook taarten of een grote cake, taart. Het belangrijkste is om je aan de basisregel te houden - om volledig met je eigen handen te koken, afgewerkte producten uit de winkel te weigeren en alleen de meest noodzakelijke dingen te kopen.

Aanbevolen: