Hoe Hang Je Een Slinger Mooi Aan De Muur

Hoe Hang Je Een Slinger Mooi Aan De Muur
Hoe Hang Je Een Slinger Mooi Aan De Muur

Video: Hoe Hang Je Een Slinger Mooi Aan De Muur

Video: Hoe Hang Je Een Slinger Mooi Aan De Muur
Video: Badkamermuur tegelen met Roger 2024, April
Anonim

Vóór het nieuwe jaar versieren velen van ons onze huizen met verschillende leuke kleine dingen, die doen denken aan de nadering van deze langverwachte vakantie. Een slinger is bijvoorbeeld zo'n versiering.

Hoe hang je een slinger mooi aan de muur
Hoe hang je een slinger mooi aan de muur

Nieuwjaar is de meest verwachte feestdag van het jaar, en het is zo aangenaam om op lange decemberavonden naar de glinsterende lichten van de slinger te kijken in afwachting van de langverwachte vakantie. Het is vooral interessant om een slinger te overwegen die aan een raam of muur wordt gehangen in een bepaald patroon dat het nieuwe jaar symboliseert, bijvoorbeeld in de vorm van een kerstboom.

Het is niet moeilijk om van een slinger aan de muur een kerstboom te maken, je moet speciale clips nemen en deze in een bepaalde volgorde aan de muur lijmen, en dan "lichten" aan deze steunen hangen. Wat betreft de plaatsing van de clips, is de meest optimale optie, waarbij de figuur er het aantrekkelijkst uitziet, de volgende: de eerste drie clips zijn gelijmd in de vorm van een driehoek, de vierde - enkele centimeters onder de driehoek en iets naar rechts, de vijfde - een paar centimeter lager van de vierde clip en iets naar links van de driehoek enz. Het is belangrijk om de verhoudingen te behouden, zodat de visgraat naar beneden proportioneel uitzet. Nadat je de clips hebt gelijmd, moet je de slinger eraan ophangen: eerst moet het uiteinde van de decoratie bovenaan worden geplaatst en de top van de boom vormen in de vorm van een driehoek (de eerste drie clips), en dan geleidelijk gaan naar beneden en maak de slinger in een spiraal aan de clips vast. Als gevolg hiervan zou je een mooie kerstboom moeten krijgen.

Beeld
Beeld

Welnu, om de "boom" er nog feestelijker uit te laten zien, kun je hem versieren: op de plaatsen waar de slinger passeert, plak je op een chaotische manier clips, rijd je spijkers in en hang je er heldere kerstboomversieringen op.

Aanbevolen: