Hoe Vrije Tijd Door Te Brengen In Oefa

Inhoudsopgave:

Hoe Vrije Tijd Door Te Brengen In Oefa
Hoe Vrije Tijd Door Te Brengen In Oefa

Video: Hoe Vrije Tijd Door Te Brengen In Oefa

Video: Hoe Vrije Tijd Door Te Brengen In Oefa
Video: Сердечная Рана 15 серияна русском языке (Фрагмент №1) Kalp Yarası 15.Bölüm 1.Fragmanı 2024, April
Anonim

Ufa, de hoofdstad van Basjkirostan, combineert op harmonieuze wijze een verscheidenheid aan architectuur en historische monumenten. Er zijn hier tal van uitgaans- en culturele locaties.

Bezienswaardigheden van Oefa
Bezienswaardigheden van Oefa

Elke toerist die naar Oefa komt, zal iets voor zichzelf vinden om te zien. Allereerst worden toeristen aangetrokken door Gostiny Dvor, een prachtig complex uit de negentiende eeuw, dat wordt beschouwd als een van de meest bezochte plaatsen in de stad.

Cultuurliefhebbers kunnen de plaatselijke theaters bezoeken. De keuze aan theateropstellingen is vrij groot. De meest populaire daarvan zijn de opera- en dramatheaters.

Er zijn veel parken in Ufa, dus de stad is erg sappig en groen, wat op zijn beurt gasten en bewoners de mogelijkheid geeft om hun vakantie door te brengen weg van de drukte van de stad. Bovendien kunt u hier langs de dijk wandelen, genieten van het prachtige rivierlandschap en zelfs een van de rivierexcursies bezoeken, waarvan de keuze enorm is.

Rust voor jongerenbedrijven

Als je het leuk vindt om te ontspannen in luidruchtige gezelschappen, dan zijn hier ook geen speciale problemen mee. Diverse discotheken en tentoonstellingen, nachtclubs en concertzalen, bioscopen staan ten dienste van jongeren.

Biljart spelen wordt beschouwd als een zeer populaire vakantie in Oefa, en er zijn tientallen plaatsen waar fans van "rollende ballen" samenkomen. De namen OFFSide, 12 Feet en On Top zijn bekend bij alle bewoners, en het is geen verrassing dat de stad verschillende kampioenen van dit spel heeft grootgebracht.

Wat historische monumenten betreft, moeten toeristen een foto maken naast Salavat Yulaev op een paard - deze ruiter, een echte folk Bashkir-held.

Bovendien kan men niet om het Vriendschapsmonument heen, dat werd opgericht ter ere van de 400e verjaardag van de annexatie van Basjkirostan bij Rusland. Trouwens, eerder op de plaats van het monument was er een Kremlin en na de Trinity Cathedral.

Mogelijkheden voor buitenactiviteiten in de hoofdstad van Bashkortostan

Actieve mensen kunnen een bezoek brengen aan het plaatselijke IJspaleis, waar je niet alleen hockeywedstrijden kunt bekijken, maar ook zelf op het ijs kunt schaatsen, kunt deelnemen aan motorraces erop.

En alsof dit niet genoeg is voor de toerist, wachten hem nieuwe avonturen buiten de stad - wandelen op ATV's en vliegen in ballonnen, hoewel het daarvoor de moeite waard is om de weersvoorspelling te kennen.

De vrije tijd van een vakantieganger zal ook zo'n interessante activiteit als paintball opfleuren.

Ufa is een gastvrije en mooie stad van de republiek. Er zijn hier meer dan genoeg mogelijkheden voor recreatie, men moet ze alleen beter bestuderen zodat de rust in deze geweldige stad nog lang herinnerd zal worden en iedereen deze plek nog een keer wil bezoeken.

Aanbevolen: