Hoe Tijd Samen Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe Tijd Samen Door Te Brengen?
Hoe Tijd Samen Door Te Brengen?

Video: Hoe Tijd Samen Door Te Brengen?

Video: Hoe Tijd Samen Door Te Brengen?
Video: Kijk hoe bijen het doen, en leer ervan | Ramon Hagedoorn | TEDxGouda 2024, Maart
Anonim

De regels van de etiquette zeggen dat een man een plaats moet kiezen voor een date. Er zijn verschillende redenen voor deze gewoonte: de man kent zelf de inhoud van zijn portemonnee en bereidt zich voor op specifieke kosten; het meisje kan zich alleen maar ontspannen en zich verwonderen over de fantasie en vindingrijkheid van een man. Maar de meningen van het paar over aangename vrije tijd komen niet altijd overeen.

Hoe tijd samen door te brengen?
Hoe tijd samen door te brengen?

instructies:

Stap 1

Als u niet zeker weet of uw keuze uw passie zal bevallen, is het beter om vóór de vergadering telefonisch of via internet contact op te nemen. Luister naar de wensen van je partner (of partner), geef de jouwe aan. Denk ook aan uw financiële situatie.

Stap 2

Onder de plaatsen voor gezamenlijke ontspanning bevinden zich naast de standaardset (bioscoop, café, theater, museum), studententheaters, drama en muziek. De belangrijkste instellingen van dit soort zijn de Russian Academy of Music. Gnesins, RATI-GITIS, Staatsconservatorium van Moskou Tsjaikovski. Bekijk de posters van deze en andere universiteiten en kunstafdelingen. De ticketprijs voor hen varieert van 50 tot 30 roebel, en voor bevoorrechte categorieën kan de toegang gratis zijn. Naast optredens houden dergelijke instellingen regelmatig concerten.

Stap 3

Ga de natuur in. Een gewoon bospark binnen de stadsgrenzen herbergt veel verhalen. Als een van jullie deze verhalen van tevoren leert, wordt de wandeling een volwaardige excursie.

Stap 4

Een simpele wandeling door de straten van de stad kan onvergetelijk zijn als een van jullie ver van de date woont. Een Aboriginal kan vertellen hoe de straat is gebouwd, wiens naam het draagt en waarom, welke mensen (vrienden van de Aboriginals) er wonen, enz.

Stap 5

De locatie maakt niet uit of je elkaar iets te vertellen hebt, met of zonder voorbereiding. Je kunt een recent gelezen boek of een bekeken film bespreken, het belangrijkste is om gewoon samen te zijn en oprecht te genieten van elkaars gezelschap.

Aanbevolen: