Hoe Kies Je Kerstbomen Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Kerstbomen Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Kies Je Kerstbomen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kies Je Kerstbomen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kies Je Kerstbomen Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Versieren van de kerstboom voor het nieuwe jaar. VLOG interieurontwerper 2024, Mei
Anonim

Een vakantie waar zowel volwassenen als kinderen reikhalzend naar uitkijken, is natuurlijk het nieuwe jaar. En het belangrijkste symbool is een feestelijke dennenboom. Het versieren van een kerstboom is al lang een goede traditie. Welnu, om ervoor te zorgen dat een elegante boom zo lang mogelijk in het oog springt, moet u zich in de eerste plaats niet vergissen met zijn keuze.

Hoe kies je kerstbomen voor het nieuwe jaar?
Hoe kies je kerstbomen voor het nieuwe jaar?

Noodzakelijk

  • - emmer;
  • - water;
  • - suiker;
  • - zout;
  • - aspirine;
  • - jute;
  • - touw.

instructies:

Stap 1

Bepaal welke boom u wilt kopen - natuurlijk of kunstmatig. Weeg alle voor- en nadelen tegen elkaar af, want die zijn er toch. De kunstboom zal niet afbrokkelen op het tapijt en zal u meer dan een jaar dienen met geloof en waarheid. Tegelijkertijd roept de geur van natuurlijk hout een echte sfeer op van een magische vakantie. Het is veel gemakkelijker om een meerjarige spar te kiezen - een groot aantal verschillende bomen voor elke smaak wordt in winkels gepresenteerd. Aan de andere kant kan het kiezen van een levende boom elk jaar een echte traditie worden voor uw gezin.

Stap 2

Ga naar de kerstboombazaar, waar bosschoonheden - sparren worden verkocht. Als u de juiste boom kiest, kan deze ongeveer twee weken in uw huis blijven staan zonder af te brokkelen. Om dit te doen, moet je enkele geheimen kennen. Zorg er allereerst voor dat de grootte van de boom past bij de grootte van de kamer waarin hij komt te staan. Een te grote boom in een kleine kamer zal ongemakkelijk zijn en ze zal snel haar naalden beginnen af te werpen.

Stap 3

Let op de versheid van het hout. Zoek naar droge takken en naalden. Probeer hiervoor een klein takje van de onderkant van de stam af te breken. Als de spar droog is, zal de tak gemakkelijk breken. De takken van een recent gekapte boom zijn elastisch en buigen alleen door onder de aanval van je handen.

Stap 4

Onderzoek de boomstam: te dun geeft aan dat de boom ziek is en binnenkort gaat afbrokkelen. Wrijf de naalden in je handen. Als je vingers vettig worden en er een duidelijke geur van naalden in de lucht hangt, dan heb je een goede gezonde boom voor je.

Stap 5

Maak de boom klaar voor transport naar je huis. Je wilt geen gehavende boom met gebroken takken mee naar huis nemen. Wikkel het in jute en bind het vast met touw. Nadat u de plaats hebt gekozen waar u het hoofdsymbool van de vakantie wilt installeren, plaatst u daar een emmer water. Voeg een eetlepel suiker en zout toe aan het water, evenals een aspirinetablet. In dergelijk water gaat de boom langer mee.

Aanbevolen: