Hoe Maak Je Plezier Met Je Gezin Op 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Plezier Met Je Gezin Op 1 April
Hoe Maak Je Plezier Met Je Gezin Op 1 April

Video: Hoe Maak Je Plezier Met Je Gezin Op 1 April

Video: Hoe Maak Je Plezier Met Je Gezin Op 1 April
Video: How To Have Up To 8 Kids SIMS FREEPLAY 2024, Mei
Anonim

1 april kan een goede familietraditie worden en nog een reden voor uw volwassen kinderen om hun kindertijd en hun huis warm te herinneren. Een beetje humor, vindingrijkheid en liefde - en je zult een heerlijke familievakantie hebben

Hoe maak je plezier met je gezin op 1 april
Hoe maak je plezier met je gezin op 1 april

instructies:

Stap 1

Serveer groene melk als ontbijt. Als uw kind 's ochtends ontbijtgranen met melk eet, kunt u het direct in het ontbijtgranen gieten, nadat u een paar druppels kleurstof in de zak heeft laten vallen, en als het gezin koffie drinkt, giet dan de melk in een transparante kan. Dit moet in het bijzijn van het hele gezin gebeuren uit een gewone melkzak.

Stap 2

Giet water over je ontbijtgranen 's nachts en plaats in de vriezer. Strooi de bevroren ontbijtgranen 's ochtends over de normale en kijk hoe uw kinderen en man omgaan met het ijskoude ontbijt.

Stap 3

Maak grapjes over dat familielid dat, zodra hij wakker wordt, meteen zijn favoriete computer aanzet. Als je vader zo'n gewoonte heeft, dan kan de grap met de kinderen worden voorbereid. Bedek de lichtsensor aan de onderkant van de computermuis met een gewoon stuk papier en 's ochtends krijgt je vader een "defecte" muis. Vergeet niet “1 april!” op een stuk papier te schrijven.

Stap 4

Stop een sok of een stuk krant in je huishoudschoenen. 's Ochtends zal je huishouden zich afvragen waarom hun gebruikelijke sneakers van de ene op de andere dag plotseling te klein voor ze worden?

Stap 5

Speld alle sokken in de la van je zoon of vader. Zie hoe hij door aan één sok te trekken een hele "slang" eruit trekt.

Stap 6

Plak de onderkant van de koelkastdeur vast met plakband zodat deze niet kan worden geopend en vraag iemand thuis om eten uit de koelkast te halen.

Stap 7

Kook de eieren 's nachts, leg ze terug in de koelkast en laat 's ochtends iemand van hen de eieren bakken.

Stap 8

Je kunt zout in de suikerpot doen of je avondmaal schilderen met voedselverven. Serveer aardappelpuree en theekopjes voor het avondeten.

Stap 9

Er zijn tientallen en zelfs honderden grappige grappen en grappen, maar ze moeten ongevaarlijk en vriendelijk zijn. Op deze dag mag niemand boos en boos zijn, zorg ervoor dat oudere kinderen geen slechte grappen maken over de jongere en geen beledigende grappen maken.

Aanbevolen: