Hoe Maak Je Plezier Op 1 April Op Het Werk

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Plezier Op 1 April Op Het Werk
Hoe Maak Je Plezier Op 1 April Op Het Werk

Video: Hoe Maak Je Plezier Op 1 April Op Het Werk

Video: Hoe Maak Je Plezier Op 1 April Op Het Werk
Video: 1 april: hiermee hou je iedereen voor de gek! 😂 - Kinderen voor Kinderen blijft thuis 8 2024, Mei
Anonim

Op 1 april kan zelfs de strengste baas zijn acteerkunsten tonen door een anekdote of een grappig verhaal te vertellen, en zal hij zeker graag meedoen aan een onschuldige grap.

Hoe maak je plezier op 1 april op het werk
Hoe maak je plezier op 1 april op het werk

instructies:

Stap 1

Bereid je van tevoren voor op de vakantie. Regel 's avonds of vroeg in de ochtend, als je collega's nog niet zijn gearriveerd, een paar "sabotage". Wissel bijvoorbeeld de schoenen van meerdere medewerkers om of plak ze met dubbelzijdig plakband op de vloer. Probeer andermans eigendommen niet te beschadigen en haal geen grappen uit met collega's die onvoldoende reageren op grappen.

Stap 2

Duik in de computers van uw collega's als u de apparatuur kunt inschakelen zonder hun deelname. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met uw systeembeheerder, overtuig hem ervan dat u een grap wilt maken en u niet wilt bezighouden met industriële spionage. Gebruik de AutoCorrectie-optie in Word. De komma kan bijvoorbeeld worden gewijzigd in "Ik wil trouwen" of "Ik wil op vakantie", de meisjes zullen zeer verrast zijn als ze dienstnota's aan hun superieuren moeten afdrukken. Daarnaast kun je mappen op je bureaublad hernoemen of een grappige achtergrond op je scherm plaatsen.

Stap 3

Gun jezelf ontspanning en minstens één werkdag per jaar om je te gedragen zoals jij dat wilt, anderen zullen dat met begrip waarnemen. Praat gerust luid tegen een nietmachine of printer, bel de pizzabezorger en vraag of ze vierkante kopieën maken, beken je liefde aan een klant die iedereen martelde. Speel in het algemeen de dwaas met volle teugen, maar neem de maatregel in acht om niemand te beledigen.

Stap 4

Bereid standaard 1 aprilgrappen voor met draadjes, stukjes papier en meer. Zelfs als ze niet erg grappig zijn, zullen ze alle medewerkers op een speelse manier helpen.

Stap 5

Onthoud anekdotes en grappige situaties uit het leven, nadat je ze hebt verteld, zal een van je collega's waarschijnlijk het verhaal voortzetten. Wees niet bang om grappig te zijn, voel je vrij om te zeggen dat dit jou is overkomen.

Stap 6

Moedig al je castmates aan om een goede komedie in het theater te gaan zien, zodat de lachdag goed van start gaat.

Aanbevolen: