Hoe Maak Je Plezier Met Je Collega's Op 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Plezier Met Je Collega's Op 1 April
Hoe Maak Je Plezier Met Je Collega's Op 1 April

Video: Hoe Maak Je Plezier Met Je Collega's Op 1 April

Video: Hoe Maak Je Plezier Met Je Collega's Op 1 April
Video: Hoe maak ik mijn puppy zindelijk - 6 tips (Puppy Zindelijkheidstraining) 2024, April
Anonim

1 april is de minst serieuze feestdag van het jaar. Maar dit betekent helemaal niet dat je je er niet op hoeft voor te bereiden. April Fool's Day regelen voor jezelf en je collega's op het werk is een hele kunst, omdat het zo gemakkelijk is om iemand te beledigen of zelfs van streek te maken met een slechte grap. Daarom moet de keuze van grappen verstandig worden benaderd.

Hoe maak je plezier met je collega's op 1 april
Hoe maak je plezier met je collega's op 1 april

instructies:

Stap 1

Probeer zoveel mogelijk mensen in uw organisatie bij de viering te betrekken. Je kunt bijvoorbeeld vooraf een aankondiging plaatsen dat er op 1 april een wedstrijd is voor de vriendelijkste en grappigste afdeling, waarvan de medewerkers het vaakst tegen elkaar of hun collega's van andere afdelingen kunnen spelen.

Stap 2

Als in de organisatie waar u werkt, de toegang strikt met passen wordt uitgevoerd, kunt u aan de vooravond of voor het begin van de werkdag de bewaker een lijst met grappige of lastige vragen geven. En sla alleen degenen over die weten wat ze moeten antwoorden.

Stap 3

Van 1 april een echte vakantie op de werkvloer maken lukt alleen als er een gemoedelijke sfeer in het team hangt. Als de relatie tussen collega's gespannen is of er gedurende de dag praktisch geen contact met elkaar is, zal het idee van massale rally's hoogstwaarschijnlijk mislukken.

Stap 4

Zelfs als je er zeker van kunt zijn dat slechts één van je collega's de grappen adequaat zal accepteren, is dit voldoende. Speel het een paar keer. Misschien dat het de rest opvrolijkt.

Stap 5

Kom veel eerder naar je werk dan de afgesproken tijd, zodat niemand tijd heeft om je grap op te merken. Lijm het briefpapier van een van uw collega's op de tafel met transparante lijm. In de ochtend zijn reacties op zo'n grap het meest interessant.

Stap 6

Verstop iets van het bureau van een van je collega's. Het is belangrijk dat dit een item is dat een persoon zeker gedurende de dag nodig zal hebben. Maar overdrijf het niet: verberg geen belangrijke documenten of takenlijsten. Observeer de reactie en geef jezelf niet weg, ook al heeft de collega al door wie verantwoordelijk is voor het verlies.

Stap 7

Je kent vast wel de oude grap over de "witte rug". De essentie ervan ligt in het feit dat je met oprechte afschuw iemand in donkere kleding laat weten dat zijn rug helemaal bevlekt is met iets wits. Natuurlijk begint een persoon nerveus te proberen zijn eigen rug te zien of trekt onmiddellijk zijn kleren uit, zonder na te denken over hoe hij er van buitenaf uitziet. Deze grap kan erg beledigend zijn. Maar niet in het geval van een grap over jezelf! Kom werken in een zwarte jas, van achteren gekleurd met witte verf, krijt, etc. En tegen alle sympathieke opmerkingen van collega's, verklaar luid en met gevoel dat u zich 1 april herinnert en niet zult bezwijken voor een bebaarde grap. Binnenkort zul je zeker veel medewerkers aan het lachen maken.

Stap 8

Het is belangrijk om te onthouden dat 1 april geen officiële feestdag is en dus ook geen vrije dag. Eventuele door jou en je collega's voorbereide verrassingen mogen de kwaliteit van het werk niet aantasten. Vooral als op deze dag velen beladen zijn met bevelen van de chef.

Aanbevolen: