Hoe Breng Je 1 April Door Met Collega's?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 1 April Door Met Collega's?
Hoe Breng Je 1 April Door Met Collega's?

Video: Hoe Breng Je 1 April Door Met Collega's?

Video: Hoe Breng Je 1 April Door Met Collega's?
Video: De werkplek van de toekomst 2024, April
Anonim

1 april! Op deze dag is het gebruikelijk om grappen uit te halen met vrienden en kennissen, en natuurlijk zijn collega's geen uitzondering. Vergeet echter niet dat u bij het bedenken van grappen en praktische grappen voor collega's ook hun "slachtoffer" kunt worden. Maar in ieder geval is deze vakantie een geweldige test van het gevoel voor humor en een goede gelegenheid om hartelijk te lachen!

Hoe breng je 1 april door met collega's?
Hoe breng je 1 april door met collega's?

instructies:

Stap 1

Prank je collega's gedurende de hele werkdag en maak aan het einde ervan een feest en vat de grappigste en meest succesvolle evenementen samen. Maar onthoud dat de grap niet aanstootgevend mag zijn, en als je geen vertrouwen hebt in iemands adequate reactie, is het beter om geen grappen te maken.

Stap 2

Bereid het terrein van tevoren voor om zoveel mogelijk medewerkers te betrekken. Hang aan de muur in de gang voor de wereldwijde April Fool's Day-wedstrijd (of post op de website van het bedrijf).

Stap 3

En maak op 1 april een nieuwe aankondiging met de starttijd van het feest en plaats daar wat lastige vragen. Het zijn de antwoorden van collega's aan hen die als een soort pasje voor de vakantie zullen dienen. Bijvoorbeeld:

- wie is het mes voor de vork?

- hoe te trouwen zonder verlies?

- waar is de persoon van gemaakt?

- wat vind je in kool behalve een kind?

- waarom is het geen Frost bij de Kerstman?

Stap 4

Geef daarnaast aan dat de kwaliteit en kwantiteit van grappen en grappen per afdeling worden geteld en tegen de avond zal een schriftelijk rapport over het werk dat gedurende de dag is gedaan aan de bazen worden gepresenteerd. De “productieve” afdeling wordt beloond.

Stap 5

Je kunt ook een ongewone traktatie bereiden. Meng oneetbaar voedsel met normaal voedsel. Grappige borden met inscripties zien er goed uit, wat sommigen van hen zal "karakteriseren", bijvoorbeeld "Pies with kittens" op een fles alcohol "Last Breath".

Stap 6

Koop verschillende dingen in een grappenwinkel die je zullen helpen bij je "onschuldige grappen". Dit kunnen rubberen cakes zijn, exploderende suiker, plastic vliegen die in borden worden gegooid. Je moet je collega's overal laten wachten op de vangst.

Stap 7

Om te beginnen, bied een raadselwedstrijd aan zodat de gasten van het feest niet meer verlegen zijn en zich op hun gemak voelen. Raadsels moeten natuurlijk grappig zijn met onverwachte antwoorden.

Stap 8

Na ongeveer de derde toast, start het entertainmentprogramma, want collega's zullen zelfs klaar zijn voor de trekkingen. Onthoud dat de beste optie is om af te wisselen tussen eenvoudige wedstrijden en leuke spelletjes met grappen. Bepaal zelf - hoeveel het er zullen zijn en in welke volgorde ze zullen volgen.

Stap 9

Maak aan het einde van de vakantie de balans op van de wedstrijden en sweepstakes en presenteer grappige geschenken aan alle aanwezigen. Ze kunnen zijn:

- kralen gemaakt van snoep;

- een spiegel waarop staat geschreven: "Jij bent het!";

- het verhaal "Teremok" - "een gids voor een beginnende makelaar";

- een rammelaar of een fluitje - voor een "beginnende muzikant", enz.

Aanbevolen: