Hoe Valentijnsdag Te Organiseren

Inhoudsopgave:

Hoe Valentijnsdag Te Organiseren
Hoe Valentijnsdag Te Organiseren

Video: Hoe Valentijnsdag Te Organiseren

Video: Hoe Valentijnsdag Te Organiseren
Video: Wie stuur jij veel liefs deze Valentijnsdag? 2024, Mei
Anonim

Liefde is het meest ontroerende, opwindende en heerlijke gevoel. Valentijnsdag is een goede reden om je liefde aan een dierbaar persoon te bekennen. Er is een overtuiging dat als je cadeaus uitwisselt die je op Valentijnsdag met je eigen handen hebt gemaakt, ze charmes van liefde zullen worden.

Hoe Valentijnsdag te organiseren
Hoe Valentijnsdag te organiseren

instructies:

Stap 1

Bepaal voor wie u een feestdag wilt organiseren die aan de Dag is gewijd

Sint Valentijn:

- voor je zielsverwant;

- voor vrienden die hebben beslist over de keuze van hun geliefde;

- voor mensen die alleen van liefde dromen.

Stap 2

Kies een locatie en versier deze volgens de stijl van de dag. De beste kleuren zijn rood, roze en wit. Rood symboliseert passie en sensualiteit, wit - puurheid en onschuld, roze - tederheid, oprechtheid en natuurlijk liefde. Vergeet niet om de symbolen van Valentijnsdag in het interieur te passen: hartjes, engelen en duiven. Kaarsen passen goed in het interieur. Vuur wordt tenslotte vaak gecrediteerd met een prachtige eigenschap - om harten te ontsteken.

Stap 3

Zorg voor een cadeau voor je geliefde en souvenirs voor vrienden. Het belangrijkste cadeau voor Valentijnsdag is een valentijn, een klein kaartje met een liefdesverklaring. Een valentijnskaart kan ook oprechte complimenten, prettige zinnen of romantische kwatrijnen bevatten die aan een bepaalde persoon zijn gericht. Onthoud het geloof, maak een valentijn met je eigen handen, en het zal je liefde beschermen. Bloemen en een fles rode wijn zullen een goede aanvulling zijn op de valentijn. "Warme" geschenken: wanten, sokken, sjaal, verwarmen niet alleen de ziel, maar ook het lichaam van je uitverkorene. Er zijn geschenken die taboe zijn op Valentijnsdag. Dit zijn horloges (per slot van rekening merken geliefden, zoals happy hours, het niet), keukengerei (het is het dagelijks leven dat romantiek doodt) en alle geschenken van zwarte kleur (de kleur van moedeloosheid en slecht lot).

Stap 4

Als u van plan bent om Sint-Valentijnsdag te vieren met vrienden, zorg dan voor het animatieprogramma. Nodig artiesten uit om hen themanummers te laten zien. Als u besluit geld te besparen, bereid dan zelf verschillende themawedstrijden voor. "Cadeau voor twee"

Een paar man en vrouw moeten de handen ineen slaan. Met hun vrije handen moeten ze een voorbereid geschenk inpakken en er een strik op binden. "Hartenbreker"

De aanwezige meisjes krijgen elk een kartonnen hart, dat verstopt moet worden in de ruimte waar het feest plaatsvindt. De taak van de aanwezige mannen is om de harten te vinden. Wie meer harten vindt, wordt echte hartenbrekers. Valentijnsdag is een dag van tederheid, geluk en liefde. Mis de kans niet om uw geliefde te vertellen dat ze u dierbaar zijn.

Aanbevolen: