Hoe De Uitreiking Van De Prijs Organiseren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Uitreiking Van De Prijs Organiseren?
Hoe De Uitreiking Van De Prijs Organiseren?
Anonim

Incentives voor werknemers zijn een soort perpetuum mobile. Het stimuleert zowel de persoon die wordt aangemoedigd als zijn collega's. Daarom is het erg belangrijk om de prijsuitreiking mooi in te richten.

Hoe de uitreiking van de prijs organiseren?
Hoe de uitreiking van de prijs organiseren?

instructies:

Stap 1

Prijzen worden uitgereikt in een plechtige sfeer, op een algemene vergadering, met de verplichte voorafgaande afgifte van een bestelling. Alleen onder de voorwaarde van publieke erkenning van de prestaties van werknemers - de prijs heeft feedback en wordt een echte stimulans om de arbeidsresultaten voor alle leden van het team te verbeteren.

Stap 2

Sommige bedrijven stellen speciale prijzen in die traditioneel worden en die eenmaal per jaar worden uitgereikt aan de beste werknemers.

Stap 3

Neem indien mogelijk contact op met een vertrouwd bureau voor het organiseren van zakelijke evenementen en ceremonies. De toekenning van onderscheidingen aan de beste medewerkers kan worden getimed om samen te vallen met elke viering. Dit is een gelegenheid voor iedereen om elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen in informele communicatie.

Stap 4

De medewerkers kunnen zelf zo'n vakantie voorbereiden. Het bedenken van wedstrijden en kostuums (als een bedrijfsfeest wordt uitgeroepen tot een gekostumeerd bal of een theatervoorstelling). Wellicht zijn er meer genomineerden voor de prijs, dan kijkt iedereen uit naar de viering waarbij de namen van de winnaars bekend worden gemaakt.

Stap 5

Voor de uitreiking van een corporate award kunt u een restaurant, een motorschip huren of een collectieve reis naar een binnen- of buitenlands resort regelen.

Stap 6

Nodig professionele artiesten en showmannen uit om de ceremonie te leiden, die zullen helpen een feestelijke sfeer te creëren. In dit geval zal de uitreiking van de awards zeker nog lang bijblijven bij het personeel van het bedrijf.

Stap 7

Er kunnen veel onderscheidingen zijn: niet alleen de hoofdprijs, maar ook komisch, puur bemoedigend. Neem hiervoor contact op met de fabrikanten van souvenirproducten. Zij zullen herdenkingsdiploma's en prijzen klaarmaken voor de winnaars.

Stap 8

Onthoud: in de regel zijn de winnaars die bedrijven die hun werknemers belonen met bonussen, waardevolle geschenken en prijzen, reizen naar het buitenland of de gebruikelijke onderscheidingen en certificaten. Het is al lang bekend dat werkprikkels de belangrijkste stimulans zijn voor een hoge productiviteit.

Aanbevolen: