Hoe De Verjaardag Van Een Tiener Te Organiseren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Een Tiener Te Organiseren?
Hoe De Verjaardag Van Een Tiener Te Organiseren?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Tiener Te Organiseren?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Tiener Te Organiseren?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Verjaardag is verreweg de meest langverwachte vakantie voor kinderen. En voor de ouders gaat het om het verzorgen van de voorbereiding. Ik wil deze dag tenslotte onvergetelijk maken voor mijn kind. Dit is vooral moeilijk wanneer uw kind de puberteit ingaat en hij helemaal niet geïnteresseerd is in het vieren van zijn verjaardag met een familiefeestje thuis.

Hoe de verjaardag van een tiener te organiseren?
Hoe de verjaardag van een tiener te organiseren?

instructies:

Stap 1

Organiseer een bowlingfeest voor de feestdagen. Film een paar banen, afhankelijk van het aantal personen, bestel een tafel met lekkers. Probeer een minimaal menu te kiezen: lichte snacks en drankjes.

Stap 2

Stuur het hele bedrijf naar het waterpark. Tieners houden ervan om in het zwembad te spetteren of van de waterglijbanen te rijden. Onthoud dat dit een goed idee is als de verjaardag van uw kind in de zomer is, of als er een mogelijkheid is om iedereen in de auto te zetten en ze direct na het waterpark mee naar huis te nemen.

Stap 3

Zomer verjaardagsfeestjes kunnen ook een strandfeestje hebben. Verzamel alle gasten, koop drankjes, volleybal, badminton en ga naar het strand.

Stap 4

Vier je verjaardag bij de paintballclub. Bovendien is het beter dat de actie in de open lucht plaatsvindt, in een grote ruimte. Als er in jouw stad alleen indoor paintball is, probeer dan met de beheerder te onderhandelen over het vertrek van je team uit de stad. Bereid thuis enkele van de eenvoudigste salades en een zoete tafel voor en rust het feest ermee uit.

Stap 5

Neem de kinderen mee naar de ijsbaan of rollerdrome. Zelfs als de helft van hen niet weet hoe ze moeten schaatsen, zal er een reden en gelegenheid zijn om te leren. Meestal zijn er kleine cafés op de ijsbanen, bestel daar pizza en drankjes.

Stap 6

Geef een themafeest. Bespreek vooraf uw voorkeuren en interesses met uw kind. U kunt bijvoorbeeld een "wit" feest maken. Alle gasten moeten in het wit gekleed komen. Versier de kamer met witte ballonnen, leg een sneeuwwit tafelkleed op tafel. Kies muziek, rekening houdend met de smaak en leeftijd van het kind, en het beste van alles, laat de muziekkeuze aan hem persoonlijk over.

Stap 7

Probeer je kind zo min mogelijk te ergeren op zijn verjaardag. Met een rustige familiekring kun je deze feestdag op een andere dag vieren. Geef hem volledige vrijheid van handelen, het is het beste als de ouders niet op het feest aanwezig zijn. Ga naar het theater of de bioscoop terwijl je kind zich amuseert. Bespreek vooraf het tijdstip van terugkeer van de held van de gelegenheid als de verjaardag buitenshuis wordt gevierd.

Aanbevolen: