Hoe Buitenrecreatie Te Organiseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Buitenrecreatie Te Organiseren?
Hoe Buitenrecreatie Te Organiseren?

Video: Hoe Buitenrecreatie Te Organiseren?

Video: Hoe Buitenrecreatie Te Organiseren?
Video: Toerisme en recreatie in de regio (K0387) | Keuzedeel 2024, April
Anonim

Na een week hard werken is het zo fijn om te ontspannen en tot rust te komen. Het is vooral goed om dit buiten te doen. Schone lucht, warmte van een vuur en heerlijke pap uit een pot kunnen alle sombere gedachten verdrijven. Met elke minuut die je in het bos of aan de oevers van de rivier doorbrengt, verbetert de stemming meestal. Het belangrijkste is om zo'n vakantie correct te organiseren.

Hoe buitenrecreatie te organiseren?
Hoe buitenrecreatie te organiseren?

instructies:

Stap 1

Maak een lijst van vakantiegangers, want de kosten van het houden van een picknick zijn afhankelijk van het aantal deelnemers aan een picknick in de natuur. Misschien wil iemand met kinderen reizen en moet u dit ook van tevoren weten om te voorzien wat u mee moet nemen en waar u heen moet. Mee eens, een picknick op de oever van de rivier alleen voor mannen of onder collega's op het werk is aanzienlijk anders dan een gezinsvakantie.

Stap 2

Het volgende waar u aan moet denken, is hoe u uw bestemming zult bereiken, vooral als u met een groot bedrijf reist. Of het nu gaat om het openbaar vervoer of je gaat op vakantie op de fiets (om het gevoel van toeristische romantiek te versterken), een zakenbus van een organisatie, of de persoonlijke auto's van iemand op vakantie. U dient vooraf de verschillende mogelijkheden voor het verplaatsen van de groep te plannen. Bespreek bij onderhandelingen met externe organisaties duidelijk de vertrek- en terugkomsttijd, betaling. Neem het telefoonnummer van niet alleen het hoofd van de transportorganisatie, maar ook de chauffeur - hiermee kunt u snel navigeren in geval van een onvoorziene situatie.

Stap 3

Voeding is de derde stap in het organiseren van openluchtrecreatie. Plan wat je gaat eten: kebab, sandwiches of vissoep koken boven een vuur. Maak een inschatting voor de aankoop van producten of verdeel tussen de deelnemers wie wat komt brengen. Als er kinderen in het bedrijf zijn, houd er dan rekening mee dat niet iedereen van vette kebabs houdt en overweeg alternatieve voedselopties (pasta gekookt in een waterkoker of een soort pap).

Stap 4

Bedenk wat je tijdens je vakantie gaat doen: bal spelen, wedstrijden organiseren om een vuurtje te maken en een tent op te zetten, of gewoon liedjes zingen rond het vuur. Breng de nodige rekwisieten mee om uw vakantie te diversifiëren en rekening te houden met de wensen van elke picknickdeelnemer. Als je je kinderen hebt meegenomen, kun je met ze gaan vissen - het zal zo interessant voor ze zijn om een vis te vangen en deze van dichtbij te bekijken, en dan te pronken met hun vangst. Ontspan aan de oevers van een rivier of meer, waar een strand is, combineer met een wedstrijd voor de beste tekening op het zand of de grappigste figuur gemaakt van natuurlijke materialen.

Stap 5

Als je besluit om in de winter naar buiten te gaan, zorg er dan voor dat iedereen warm gekleed is. Denk aan een programma waarin mensen actief kunnen bewegen om niet te bevriezen: sleeën van de berg, skijoggen, sneeuwballen spelen of voetballen in de sneeuw. En worstjes op het vuur en warme glühwein vullen elke cel van het lichaam met zonlicht.

Aanbevolen: