Lente Buitenrecreatie

Inhoudsopgave:

Lente Buitenrecreatie
Lente Buitenrecreatie

Video: Lente Buitenrecreatie

Video: Lente Buitenrecreatie
Video: Natuurtuin Zoetermeer 1280 x 720 2024, April
Anonim

Frisse bos- of zeelucht, "overdekte open plek", vogelgezang, het geluid van de branding, de geur van bloemen en groen gras, wat heeft een mens nog meer nodig om zich tenminste gelukkig te voelen voor de tijd dat je in de natuur ontspant.

Lente buitenrecreatie
Lente buitenrecreatie

instructies:

Stap 1

Het is altijd goed om uit te rusten, er zou een verlangen en een kans zijn, en na de lange wintermaanden lijkt het de beste rust in de lente, omdat tijdens de koude dagen ons lichaam in volledige apathie verviel met alle gevolgen van dien. Wandelen, rennen, jong groen aanschouwen, luisteren naar het getjilp van vogels - dit alles zal je op een gegeven moment redden van de lentedepressie en winterblues. Bovendien is de lente niet alleen een tijd voor actieve recreatie, maar ook voor mentale ontspanning, dus probeer je los te maken van al je problemen en zorgen, ga aan zee zitten, luister naar het geluid van het water.

Beeld
Beeld

Stap 2

Recreatie in de natuur is een sfeer van algemeen plezier en een goed humeur, een picknick is niet jagen of vissen of zelfs een toeristische reis - het is gewoon een aangenaam tijdverdrijf in de natuur, in de frisse lucht in het gezelschap van hechte en aangename mensen die samenkwamen voor de dag, en misschien voor een paar, om de drukte van de stad met zijn files en constante spanning te vergeten, een heerlijke barbecue te koken en gewoon te genieten van praten met elkaar, de schoonheid van de natuur en rust in het algemeen.

Beeld
Beeld

Stap 3

Geen enkele hoeveelheid comfort is echt te vergelijken met openluchtrecreatie. De beste rust in het voorjaar kan overal worden geregeld, als er een verlangen is, en de natuur zal je halverwege tegemoet komen, genietend van fris groen en schone lucht.

Aanbevolen: