Hoe Maak Je Een Uitnodiging Voor Je Trouwdag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Uitnodiging Voor Je Trouwdag
Hoe Maak Je Een Uitnodiging Voor Je Trouwdag

Video: Hoe Maak Je Een Uitnodiging Voor Je Trouwdag

Video: Hoe Maak Je Een Uitnodiging Voor Je Trouwdag
Video: Een kaart maken op een leuke manier. 2024, April
Anonim

Handgemaakte huwelijksuitnodigingen zullen een aangename verrassing zijn voor de gasten en zullen als aandenken blijven. Zoek voorbeelden op internet of in trouwmagazines, gebruik je fantasie en je krijgt originele en exclusieve uitnodigingen.

Hoe maak je een uitnodiging voor je trouwdag
Hoe maak je een uitnodiging voor je trouwdag

instructies:

Stap 1

Als je een computer hebt en basisvaardigheden in een grafische editor voor beeldverwerking, dan kan een originele optie een uitnodiging zijn, die een collage van foto's van de bruid en bruidegom zal bevatten, omringd door huwelijksparafernalia. Plaats een uitnodigingstekst naast de foto's, met vermelding van de tijd en plaats van de viering. Je kunt ook voor elke gast een kaart maken, waarop de plaats van het feest wordt aangegeven en hoe je er kunt komen.

Stap 2

De uitnodiging kan de vorm hebben van een ansichtkaart - enkel of dubbel, een boekrol, een boek. Kies een ansichtkaartvorm - rechthoekig, rond, vierkant, hartvormig, gekruld. Als u een enkele kaart maakt, kunt u 2-3 vellen papier van verschillende kleuren en formaten gebruiken, over elkaar heen gelegd, of een strook golfpapier op het hoofdblad plakken en het decoreren met strass-steentjes of kralen. Je kunt een dubbele ansichtkaart doorboren met een perforator en deze vastmaken met een satijnen lint of een origineel slot maken van een knoopsgat en een knoop op papier. Een interessante optie is misschien een boekrol verzegeld met een lakzegel of vastgebonden met een lint. Het papier kan verouderd worden met theeblaadjes en een aansteker, of versierd worden met glitter.

Stap 3

Teken de hoofdtekening van de uitnodiging zelf met verf, kleurpotloden of viltstiften, of gebruik een sjabloon van internet. Er zal meer tijd en geduld nodig zijn om een collage te maken. U kunt bijvoorbeeld een bos droge takjes en bloemen samenstellen, glazen of ringen uit folie snijden, van gekleurd papier - harten, beeldjes van duiven, van stukjes stof en karton - silhouetten van de bruid en bruidegom.

Stap 4

Je uitnodiging kan streng en beknopt zijn, zonder tekeningen en collages. Print de uitnodigingstekst gewoon op gekleurd papier, of schrijf hem zelf met gekleurde pen of inkt.

Aanbevolen: