Een Uitnodiging Voor Een Feestdag Uitgeven?

Inhoudsopgave:

Een Uitnodiging Voor Een Feestdag Uitgeven?
Een Uitnodiging Voor Een Feestdag Uitgeven?

Video: Een Uitnodiging Voor Een Feestdag Uitgeven?

Video: Een Uitnodiging Voor Een Feestdag Uitgeven?
Video: uitnodiging verjaardag 2024, April
Anonim

Een uitnodiging voor een vakantie een paar dagen voor het evenement moet de juiste sfeer creëren. Je kunt je vrienden en geliefden voorbereiden op een feest of een belangrijke date met behulp van een ongewoon uitnodigingsontwerp, dat je persoonlijk hebt gemaakt.

Een uitnodiging voor een feestdag uitgeven?
Een uitnodiging voor een feestdag uitgeven?

instructies:

Stap 1

Bereid een "klassieke" uitnodiging voor. Maak het in de vorm van een kleine rechthoekige ansichtkaart of visitekaartje. Hun waarde hangt af van de hoeveelheid tekst die wordt getypt in een lettertype van minimaal 12.

Stap 2

Kies papier. Gebruik een dik materiaal (niet dunner dan pastelpapier) om te voorkomen dat de uitnodiging gaat rafelen. Definieer vervolgens de letterkleur. Samen met de toon van het papier moet het een contrast vormen dat gemakkelijk door het oog kan worden waargenomen. Dit is meestal een lichte achtergrond en een donker lettertype. Bijvoorbeeld zwarte letters op een lichtgroene achtergrond.

Stap 3

Als je veel uitnodigingen maakt, typ ze dan in een teksteditor op je computer. Stel de grootte in op minimaal 12 en kies de stijl van de letters. Probeer verschillende opties, maar overlaad de inscriptie niet met onnodige visuele effecten - gebruik niet meer dan twee soorten stijlen.

Stap 4

Print uitnodigingen op geprepareerd papier, knip ze uit. Versier elk stuk. Als decoratie kun je een tekening of patroon gebruiken. Als je talent of op zijn minst basisvaardigheden hebt, maak dan een tekening uit de vrije hand. Maak van tevoren een schets. Om het proces te versnellen, kan het worden vertaald met carbonpapier en vervolgens handmatig worden gekleurd. Je kunt de uitnodiging ook versieren met postzegels. Maak ze zelf met een gum. Teken de contouren van de afbeelding erop en snijd de ruimte rondom uit met een administratief mes. Doop de stempel in verf en laat afdrukken achter op elke uitnodiging. Je kunt kant-en-klare stempels met allerlei patronen kopen bij handwerkwinkels.

Stap 5

Een vrij standaard prompt kan niet-triviaal worden gemaakt met een ongebruikelijk patroon. Teken bijvoorbeeld in plaats van de eerste letter van de tekst een initiaal met de hand en kopieer deze uit een oud boek met sprookjes. In plaats van de afbeelding op de "omslag", plaats je een gekleurde vlek en schilder je haar armen, benen en ogen om het nieuw leven in te blazen. Leg het patroon uit met gelijmde kralen, rietjes, wollen draden.

Stap 6

Voor informele feesten waar goede vrienden samenkomen, bereidt u thema-uitnodigingen voor. Stuur bijvoorbeeld kleine geschenkdoosjes voor je verjaardag, stop er een snoepje in en een briefje met de begintijd van de vakantie. In het nieuwe jaar kunnen de met acryl beschilderde kegels met een touwtje aan de biljetten worden bevestigd. Nodig uit voor het feest van 8 maart met origamibloemen.

Aanbevolen: