Hoe Maak Je Een Uitnodiging?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Uitnodiging?
Hoe Maak Je Een Uitnodiging?

Video: Hoe Maak Je Een Uitnodiging?

Video: Hoe Maak Je Een Uitnodiging?
Video: Uitnodiging Maken - Hoe doe je dat... 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een prachtig evenement voor elk verliefd stel, vol fijne herinneringen. Daarom moet de voorbereiding van dit evenement met alle ernst en creativiteit worden benaderd. Als je in alles origineel wilt zijn, begin dan met de kleine dingen. Verstuur eerst uitnodigingen naar gasten. Kant-en-klare winkelkaarten zien er erg leuk uit, maar zelfgemaakte uitnodigingskaarten kunnen niet minder, maar juist mooier zijn. De ontwerpopties voor zelfgemaakte uitnodigingen zijn gewoon duisternis, dus we zullen er twee voor je beschrijven.

Maak je eigen huwelijksuitnodigingen om je vrienden blij te maken
Maak je eigen huwelijksuitnodigingen om je vrienden blij te maken

Noodzakelijk

  • Voor de eerste optie heb je gestructureerd papier nodig, dat je bij kunstwinkels kunt kopen; roze, groen, blauw en geel gekleurd dik papier; krullende schaar; perforator; lijmstift.
  • Voor de tweede optie moet u gestructureerd papier "onder het linnen" of "onder de huid" inslaan, maar een andere is ook mogelijk. Je hebt ook een vel bruin A3-papier nodig voor 20 uitnodigingen, wit karton, een papiermes en een krulschaar, gespen, textielrozen, gouden draden, tule, lijm (bij voorkeur Gel Super-Moment, het verspreidt zich praktisch niet).

instructies:

Stap 1

Knip uitnodigingen uit gestructureerd papier in de vorm van rechthoeken van 22x15,5 cm (uitgevouwen). Er zijn vier van dergelijke uitnodigingen van één vel gestructureerd papier. Vouw de uitnodigingen dubbel, knip de voorkant af met een krulschaar op 1 cm van de rand.

Stap 2

Laten we nu naar de tekst van de uitnodiging gaan. De tekst kan in het Word-programma worden getypt, zodat twee uitnodigingen op een A4-vel passen. Het is beter om de tekstkleur te selecteren op basis van de kleur van gestructureerd en gewoon gekleurd papier. Voor paars gestructureerd papier is blauw of roze papier voor het binnenste deel van de uitnodiging geschikt, voor roze - blauw en geel, voor lichtgroen - geel en lichtgroen. Laten we nog een kleurrijke foto maken. Laten we de tekst op gekleurd papier afdrukken en de afbeelding voor de omslag - op gestructureerd papier.

Stap 3

We maken aan de voorkant twee gaatjes met een perforator, spannen er een gekleurd lint doorheen en knopen een strik. We snijden de extra randen van gekleurd papier af en lijmen de tekst van onze uitnodiging.

Stap 4

Tweede manier. Knip met een krulschaar een ansichtkaart uit wit karton en een rechthoek uit bruin karton.

Stap 5

We naaien de omtrek van de rechthoek met gouddraad (voor schoonheid en om het te behouden) We lijmen een bruine rechthoek op een witte kaart.

Stap 6

Super-Moment lijmringen en tule met rozen naar keuze. Van onderaf lijmen we een dunne strook kantoorpapier, draaien de randen en schrijven in mooie letters "Huwelijksuitnodiging".

Stap 7

Binnenin plaatsen we een inlegvel met tekst van dik overtrekpapier.

Aanbevolen: