Hoe Schrijf Je Een Uitnodiging In Het Engels

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Uitnodiging In Het Engels
Hoe Schrijf Je Een Uitnodiging In Het Engels

Video: Hoe Schrijf Je Een Uitnodiging In Het Engels

Video: Hoe Schrijf Je Een Uitnodiging In Het Engels
Video: Engelse Werkwoorden - hoe schrijf je die dan in het Nederlands? 2024, April
Anonim

Bij langdurige communicatie met vrienden in het buitenland is er vaak een verlangen om ze te blussen om in Rusland te blijven. Daarnaast is het versturen van uitnodigingen naar potentiële klanten en partners in het buitenland ook een belangrijk onderdeel van het zakendoen. Bij het opstellen van de uitnodigingstekst in het Engels moet rekening worden gehouden met verschillende grammaticale en stilistische kenmerken.

Hoe schrijf je een uitnodiging in het Engels
Hoe schrijf je een uitnodiging in het Engels

instructies:

Stap 1

Begin uw uitnodiging in het Engels met een bericht: "Beste vriend", "Beste Michael", "Beste partners", enzovoort. afhankelijk van de status van de persoon die u aanspreekt. De referentie moet gecentreerd zijn op de lijn. Als je de persoon heel goed kent, kun je beginnen met een begroeting: "Hallo, Kate", "Hé, Mike".

Stap 2

Schrijf een inleiding op je tekst. Vraag hoe het met de persoon gaat: "Hoe gaat het met je?" (als je contact opneemt met een vriend), vertel ons dan iets over je leven, dat je een nieuwe interessante hebt gehad, maar niet meer dan 1-2 zinnen. Zakelijke partners kunnen schrijven "Ik hoop dat het goed met je gaat", enz. U kunt ook zakenpartners bedanken voor hun vorige brief en u laten weten dat u rekening heeft gehouden met alle instructies, of gewoon blij was met hun aan u gerichte bericht.

Stap 3

Vertel ons waar en hoe laat je een vriend of partner uitnodigt, bijvoorbeeld "Volgende week, op maandag, heb ik een feestje thuis" of "Ons bedrijf nodigt je graag uit op bezoek …" afhankelijk van wie je hebt een uitnodiging gestuurd. Geef wat details over het aanstaande evenement, bijvoorbeeld hoeveel gasten er worden verwacht, wat er in het programma zit, enz. U kunt op dit punt nader ingaan, aangezien het van uw beschrijving afhangt of de gast naar u toe wil komen of niet.

Stap 4

Geef uw aanbevelingen over waar de deelnemer van het opgegeven evenement zich op moet voorbereiden. Vertel me bijvoorbeeld hoeveel extra gasten je mee kunt nemen, of je een uitnodiging bij de hand moet hebben, zijn er kosten, dresscode, etc.

Stap 5

Spreek uw dankbaarheid uit voor de aandacht voor de brief: "Bedankt voor uw aandacht". Vertel ons hoeveel tijd de persoon krijgt om de kwestie van hun deelname aan het evenement op te lossen en vraag om op de een of andere manier contact met u op te nemen. Zeg de ander gedag en wens hem een fijne dag.

Aanbevolen: