Hoe Een Vrolijk Kerstfeest Te Wensen In Het Engels

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vrolijk Kerstfeest Te Wensen In Het Engels
Hoe Een Vrolijk Kerstfeest Te Wensen In Het Engels

Video: Hoe Een Vrolijk Kerstfeest Te Wensen In Het Engels

Video: Hoe Een Vrolijk Kerstfeest Te Wensen In Het Engels
Video: Vrolijk Kerstfeest (downies) 2024, April
Anonim

Kerstmis is een van de warmste en meest soulvolle feestdagen, die traditioneel niet compleet is zonder geschenken. Velen van ons zijn vooral blij met niet-standaard felicitaties. Daarom zal gefeliciteerd met Kerstmis in het Engels een aangename verrassing zijn voor uw collega's of geliefden.

Hoe een vrolijk kerstfeest te wensen in het Engels
Hoe een vrolijk kerstfeest te wensen in het Engels

instructies:

Stap 1

Wat voor soort felicitatie in het Engels zal zijn, hangt af van wie je gaat feliciteren. Bent u een plechtige toespraak aan het voorbereiden voor een onbekende maar gerespecteerde persoon (bijvoorbeeld voor uw baas of een collega)? Of wil je je dierbaren verrassen met felicitaties in een vreemde taal: familieleden of vrienden? Gebruik de informatie op internet. Typ hiervoor de juiste zoekopdracht in de zoekbalk (Merry Christmas Greetings in English). Selecteer een paar van de gepresenteerde buitenlandse gedichten (zinnen), maar lees eerst hun vertaling. Kies als felicitatie het gedicht dat volgens jou het meest geschikt is. Voor een collega op het werk zijn bijvoorbeeld de volgende regels heel geschikt: Moge de liefde, vrede en vreugde van Kerstmis altijd de jouwe zijn (Moge liefde, vrede en de vreugde van Kerstmis altijd bij je zijn).

Stap 2

Als je een vriend gaat feliciteren, is dit blanco vers heel geschikt: ik stuur jou en je familie de warmste kerstwensen. Moge God zijn meest uitgelezen zegeningen over jou en je familie uitstorten deze kerst! (Ik stuur mijn warmste kerstwensen naar jou en je familie. Laat God zijn zegeningen over jou en je familie uitstorten deze kerst!)

Stap 3

Als de vertaling van de Engelstalige felicitatie niet op de site staat, zoek dan de inhoud van de regels op met behulp van een woordenboek (bijvoorbeeld het elektronische woordenboek "multitran"), of kies uw gedicht uit degenen wiens vertaling naast het.

Stap 4

Als de persoon die je vrolijk kerstfeest wilt wensen Engels als moedertaal heeft, ga dan voor proza. Een paar eenvoudige, maar tegelijkertijd zinvolle zinnen zullen in dit geval veel geschikter zijn. Om genoeg te hebben om uit te kiezen, typt u de juiste zoekopdracht in de zoekbalk en zoekt u naar de woorden die u wilt zeggen. Let bij het kiezen van de gewenste felicitatiezin ook op de vertaling ervan. Helaas bieden de websites het niet aan of hosten ze een onjuiste versie. In dit geval, om precies te wensen wat je wilde en niet tegelijkertijd onbegrijpelijk te blijven, zoek je de hulp van een specialist die Engels spreekt en alle sociaal-culturele kenmerken van wensen en felicitaties in deze taal kent.

Stap 5

Schrijf uw felicitatietekst in het Russisch en geef deze aan de vertaler (waarschijnlijk moet u hiervoor betalen). U zult dus een deel van uw spaargeld uitgeven, maar niet "in de modder blazen" in het bijzijn van een moedertaalspreker. Bovendien wordt Kerstmis maar één keer per jaar gevierd!

Aanbevolen: