Zo Wens Je Je Geliefde Een Vrolijk Kerstfeest

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Geliefde Een Vrolijk Kerstfeest
Zo Wens Je Je Geliefde Een Vrolijk Kerstfeest

Video: Zo Wens Je Je Geliefde Een Vrolijk Kerstfeest

Video: Zo Wens Je Je Geliefde Een Vrolijk Kerstfeest
Video: Kerst | Kerstliedjes | VROLIJK KERSTFEEST | Tekenfilm | Minidisco | DD Company 2024, Mei
Anonim

Voor geliefden is er geen reden nodig om hun geliefden te plezieren. Maar Kerstmis is een speciale feestdag wanneer alle naaste mensen ernaar streven dicht bij elkaar te zijn, om te laten zien hun liefde en tederheid te voelen. Als je je geliefde man een vrolijk kerstfeest wilt wensen, zodat hij niet alleen je felicitaties nog lang herinnert, maar ook dichter bij je komt, moet je je fantasie gebruiken.

Zo wens je je geliefde een vrolijk kerstfeest
Zo wens je je geliefde een vrolijk kerstfeest

instructies:

Stap 1

Als je minimaal literair talent hebt, probeer dan een gedicht te schrijven waarin je je relatie of je liefde beschrijft, of hoe je je man voorstelt, hoe dierbaar hij voor je is. Een gedicht kan serieus of humoristisch zijn, het belangrijkste is om oprecht te zijn. Je kunt het hem in de vorm van sms of e-mail sturen, in je zak steken, in een envelop afgeven of in een doos verpakken. Kerstmis maakt van iedereen een klein kind, en uw geliefde zal uw geschenk met belangstelling uitpakken.

Stap 2

Kerstmis is de traditionele tijd voor de belangrijkste geschenken. Je kunt je geliefde precies geven wat hij echt wil. Laat het geen willekeurig geschenk zijn, maar een uitverkoren geschenk lang voor de vakantie. Zelfs als je een krap budget hebt, kun je je vriend of man een redelijk waardevol geschenk geven. Je hoeft er alleen maar over na te denken. Je moet elke maand een bepaald bedrag opzij zetten, en dan hoef je in de pre-vakantiewinkeldrukte niet na te denken over waar je het geld kunt halen. Geef je geliefde iets dat hij echt wil, maar niet kan kopen of uitstelt.

Stap 3

Soms kan een prachtige kerstgroet en cadeau een paar dagen samen zijn. Verras hem. Als je een echtgenoot bent die al heel lang samen is, probeer dan de kinderen naar hun grootmoeder te sturen, maak de tijd van tevoren vrij (nadat je belangrijke dingen eerder hebt gedaan en met vrienden hebt afgesproken dat ze je twee dagen nergens zullen uitnodigen), boek misschien een hotelkamer. U kunt dit in uw stad doen, om geen tijd op de weg te verspillen.

Denk na over je outfit, diner, avondprogramma en regel een vakantie voor je geliefde!

Stap 4

Of misschien houdt u van gezelschap en luidruchtig plezier? Dan kun je een verrassingsfeestje geven. Bereid alles van tevoren voor, bel hem en je meest geliefde vrienden, versier het huis, kleed de kerstboom aan. Probeer hem eens een tijdje van huis uit te sturen, bijvoorbeeld voor brood. En wanneer hij terugkeert, zullen zijn vrienden op hem wachten, met wie iedereen het hele jaar door niet genoeg tijd had om elkaar te ontmoeten en te praten.

Aanbevolen: