Zo Wens Je Je Peetouders Een Vrolijk Kerstfeest

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Peetouders Een Vrolijk Kerstfeest
Zo Wens Je Je Peetouders Een Vrolijk Kerstfeest

Video: Zo Wens Je Je Peetouders Een Vrolijk Kerstfeest

Video: Zo Wens Je Je Peetouders Een Vrolijk Kerstfeest
Video: Kerst | Kerstliedjes | VROLIJK KERSTFEEST | Tekenfilm | Minidisco | DD Company 2024, Mei
Anonim

De doop is een van de belangrijkste kerkelijke verordeningen die een stempel drukken op al het leven. En alleen de mensen die het dichtst bij de familie staan, mogen eraan deelnemen. Daarom zijn de peetouders verantwoordelijk voor de spiritualiteit van hun peetzoon, zijn toekomstig leven met geloof in zijn ziel. Het is geen toeval dat peetouders praktisch lieve mensen worden, en ik wil hen op een speciale manier feliciteren met de belangrijkste christelijke feestdag - Kerstmis.

Zo wens je je peetouders een vrolijk kerstfeest
Zo wens je je peetouders een vrolijk kerstfeest

instructies:

Stap 1

Woon je bij je peetouders in dezelfde stad, woon dan samen een avonddienst bij. De mogelijkheid om iets helders aan te raken op kerstnacht, om elkaar als eerste te feliciteren met deze heldere vakantie, zal je dichter bij elkaar brengen, vreugde en geluk in je ziel brengen.

Stap 2

Als je om wat voor reden dan ook niet naar de kerk kunt gaan, kun je deze feestdag gewoon samen vieren. En laat het symbool de kerstster zijn, die je samen op de top van de feestboom bevestigt. Andere tradities zijn het aansteken van kaarsen op een kerstkrans. Ook als je de traditie niet helemaal hebt gevolgd (4 weken voor de feestdag op zondag wordt er één kaars op een krans aangestoken), kun je alle 4 de kaarsen tegelijk aansteken door de krans in het midden van de kersttafel te plaatsen. Als je geen krans hebt, wees dan niet ontmoedigd, presenteer gewoon mooie kaarsen aan je peetouders en laat ze je kerstdiner verlichten.

Stap 3

Heb een kleine familiekerstgroet: vertel kort over de vakantie zelf en zijn tradities. Als het gezin kinderen heeft, kunnen ze poëzie lezen of kerstliederen zingen. Als u een feestdag viert met een groot gezin, regel dan een kerstwaarzeggerij met wensen gebakken in taarten of koekjes. Het zal iedereen amuseren en een goed humeur geven. En vergeet niet je vrienden en peetouders te bedanken voor het feit dat ze al die jaren bij je zijn, van je houden en je steunen.

Stap 4

Als jij en je peetouders in verschillende steden wonen en elkaar niet kunnen zien, stuur dan een vakantiepakket met cadeaus: traditioneel snoep, een kerstkaart en warme woorden in een brief. Voeg je foto's toe, omdat ze geïnteresseerd zijn om te zien hoe je er nu uitziet, hoeveel je bent veranderd en volwassen geworden. Zorg ervoor dat je deze dag je peetvaders belt en je warmste wensen zegt.

Stap 5

Naast traditionele zoetigheden kun je andere geschenken die je liefde en dankbaarheid symboliseren aan je peetouders schenken: warme wanten met een mooi patroon, een sjaal, een set handdoeken of een tafelkleed met een nieuwjaarspatroon. Een gewijde icoon, die vooraf in de kerk kan worden gekocht, is een prachtig geschenk.

Aanbevolen: